Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha magadat jóképűnek, jófejnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha magadat jóképűnek, jófejnek, kicsit átlag felettinek tartod, akkor inkább a bombanőket akarod, vagy elég egy átlagos is?

Figyelt kérdés

Szóval mostanában mindig elég jóképű fazonok tetszenek meg, na nem ilyen 10millas kocsival járok napszemüvegben, totál kigyurt, skatulyából kihúzott típusok.

Hanem akik átlagos öltözködésűek, helyes arccal. Mindig az az érzésem velük kapcsolatban, hogy valszeg 10bol 9 nő elfogadná magának, tehát kB úgysem jönne velem össze, mert én csak átlagos vagyok.

Ez így van? Vagy ne legyek kishitű, ők is ugyanolyan emberek, érzésekkel meg minden?

Az nálam nem opció, hogy "maximum nem jössz be neki".

2017. okt. 18. 07:18
 1/6 anonim ***** válasza:
90%
Nekem mindegy, csak normális legyen
2017. okt. 18. 07:39
 2/6 anonim ***** válasza:
Én egyszer jöttem össze olyan nővel, aki nem volt velem egy szinten. Soha többet.
2017. okt. 18. 08:22
 3/6 anonim ***** válasza:
45%

Az emberek nagy része átlag felettinek tartja magát.:"D

Amúgy meg mindenki azzal jön össze, aki neki tetszik.

22/N

2017. okt. 18. 09:45
 4/6 anonim ***** válasza:

Én nem a kommersz "bombanőket" meg az instagramon pózoló, feltűnési viszketegségben szenvedő nőket preferálom. Sőt, ők kissé taszítanak is, mindig felmerül bennem, hogy "vajon mit akarnak kompenzálni/takargatni a végletekig kihangsúlyozott külsőségekkel?"

Inkább olyan lányok és nők társaságát keresem, akikre talán más azt mondaná, hogy átlagos vagy csinos, de akiben észreveszek valami különlegeset és egyedit. Egy kedves mosolyt, pozitív természetet, jó humorérzéket, vagy egy jellegzetes mozdulatot, pl. ahogy az ujjaival beletúr a hajába.

30/f

2017. okt. 18. 10:09
 5/6 anonim ***** válasza:
Egy dolog, hogy miről fantáziálok, vagy kikkel kezdenék szexkapcsolatot, ott nyilván elég fontos a kinézet. Párkapcsolat már más tészta, ott is van egy minimum szint, például kövér nővel vagy "bányarémmel" nem. Ott az számít, hogy valami fogjon meg benne, ilyen téren sikerült már magamat is meglepni. Persze épp emiatt nem lehet átlagosnak nevezni, de ez nem a kinézetre vonatkozik.
2017. okt. 18. 10:38
 6/6 anonim ***** válasza:
Igen is és nem is. Amiket mondanál, az rendben van, de te ezt nem személyiségbe rakod szóval...
2017. okt. 18. 10:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!