Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha van lelki sebem, akkor ne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha van lelki sebem, akkor ne is álmodozzak barátnőről?

Figyelt kérdés
Kezdjük ott, hogy önbizalmam az egy szikra sincs, így eleve oda sem megyek lányokhoz ismerkedni. Tele vagyok gátlásokkal, komplexusokkal, depresszióm is van, valamint szociáis fóbiám is. Ilyen gondokkal nem érdemlek barátnőt? Azért emberi lény vagyok én is, nekem is szükségem van a szeretetre, hiányzik az, hogy valaki álomba simogasson. Csak éppen rengeteg lelki sérülést szereztem az évek alatt, jól tudom, hogy ezt egy nő sem tolerálja. De én úgy érzem, hogy egy szerető barátnő valamennyire ki tudna rángatni az egészből...vagy így felejtsem el az egész párkapcsolatosdit? Mert az a helyzet, hogy már nagyon szenvedek a magánytól, akármerre megyek, csak boldogan sétáló párokat látok...
2016. szept. 19. 21:51
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ne add fel, dolgozz magadon, fejleszd képességeidet, önmagadat, aztán az igyekvésnek ála lesz önbizalmad, és kevesebb gátlásod, és több esélyed egy barátnőhöz. Így sincs kzárva de az önfejlesztés sosem árt.
2016. szept. 19. 22:14
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Pedig nem csak boldogan sétáló párok vannak..Egy biztos,amíg te nem vagy kiegyensúlyozott,magabiztos,és cipeled ezt a sok megbántottságot magadban,addig nem fogsz párt találni.Miért?Mert messziről sugárzik rólad,és senki sem ismerkedik szívesen egy megkeseredett emberrel.Próbálj meg túllépni a múlton,tiszta lappal indítani,mosolyogni.Ha fönt is úgy akarják,akkor találkozni fogsz valakivel,aki pont hozzád passzol majd.
2016. szept. 19. 22:16
 3/8 anonim ***** válasza:
Teljesen egyet érzek veled! Én is ugyanebben a cipőben járok. Ezt a világot nem nekünk találták ki, az biztos.
2016. szept. 20. 20:22
 4/8 anonim ***** válasza:
Írj, ha gondolod! 21/L
2016. szept. 20. 21:25
 5/8 anonim ***** válasza:
Így baromi nehéz lesz. Ahogy írták előttem is, először magadom kell dolgoznod. Azt érd el, hogy kiegyensúlyozott, boldog életed legyen. A boldogságot ne a barátnőtől várd. Utána lehet barátnőzni.
2016. szept. 22. 21:23
 6/8 A kérdező kommentje:
Mi az, hogy utána lehet csak? Ez akkora baromság, már megbocsáss... Minden porcikám egy nőre vágyik, a hormonjaim dolgoznak. Szeretnék érintéseket, kedves szavakat adni és kapni, szeretkezni is nagyon jó lenne már. Tudjátok, kedves válaszolók, van egy ún. Maslow-féle piramis. Ennek a lényege az, hogy az alapvető szükségletek kielégítése nélkül az ember sohasem juthat el az önmegvalósításig.
2016. szept. 22. 21:46
 7/8 anonim ***** válasza:
Akkor sok sikert!
2016. szept. 22. 21:50
 8/8 A kérdező kommentje:
Nem tudom eldönteni, hogy ez gúnyos akart-e lenni vagy sem...
2016. szept. 22. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!