Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nagyon csúnya fiúként csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon csúnya fiúként csak álmodhatok szerető barátnőről?

Figyelt kérdés
Nem is keresik a társaságomat a nők, maximum amikor már nagyon szükségük van valamire tőlem. Utcán észre sem vesznek, de a társaságokban sem nagyon, semmi érdeklődés. Ha én kezdeményezek, rám sem néznek úgy válaszolnak, próbálnak minél hamarabb eltávolodni a közelemből akármit mondok. Volt, hogy csak látta a csaj, hogy közeledem felé és elment. Aztán később haverommal meg együtt mentek haza... Tényleg fikarcnyi esélyem sincs, max. nevetnek rajtam egy jót, de többségében messzire elkerülnek és hozzám sem szólnak. Haveromnak előre köszönnek és facebook-on is jelölgetik, nekem még visszaköszönni sem hajlandóak, pedig a haverom sem beszélt velük többet...
2015. okt. 3. 20:31
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Amit lehetett megpróbáltam, eljárok edzeni már 1.5 éve és nagyon odafigyelek a kajára, nem mondanám, hogy sokat ért...
2015. okt. 3. 20:31
 2/12 A kérdező kommentje:
A fejemen minden haj idiótán mutat, ugyanolyan ronda vagyok, már egy kis arcszőrzettől brutálisan ocsmány lesz a kinézetem, ruhák idétlenül állnak.
2015. okt. 3. 20:32
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Nézd, nem olyan időket élünk hogy azt nézik milyen ember vagy. Megnézik a külsőd, meg sem kell szólalnod, máris leírtak. Elítélnek pedig nem is ismernek. Ha jól nézel ki akkor lehetsz bunkó, hűtlen szemét, nem számít. De ha nem "menő" a külsőd, akkor felőlük aztán nyugodtan ugorhatunk a Dunába mert észre sem vesznek.
2015. okt. 3. 20:39
 4/12 anonim ***** válasza:
Attól függ van-e pénzed, ugyanis álomadót kell fizetned, amit csóróként nem tehetsz meg.
2015. okt. 3. 20:43
 5/12 anonim ***** válasza:

Annyira elegem van ebből a külső a legfontosabb dolgokból! Tudom, hogy csak a saját nevemben tudok nyilatkozni, de egyátalán nem igaz! :-)

Az átlagos srácok sokkal normálisabbak tudnak lenni, mint a maguktól elszállt önimádó társaik. :-)

És azt sem hiszem, hogy csúnya lennél. Amúgy sincs szerintem olyan, hogy csúnya. Mindenkinek más jön be! Kicsit növeld az önbizalmad! Tudom, hogy könnyű mondani, de fel a fejjel! :-)

L

2015. okt. 3. 20:49
 6/12 anonim ***** válasza:

Jól látod sajnos a helyzetet.Én még csúnyának se mondanám magam,de még így is ugyanezt csinálják velem a nők,mint veled.Le sem szarnak,mintha ott sem lennék,levegőnek néznek...

Esély 0,így hát ezt kell sajnos elfogadni... :/

A nők ilyen felszínesek manapság,csak ez számít náluk.

Érdekes módon ezen az oldalon mennyi nő írja,hogy jajj hát neki nem is az kell meg stb.,aztán érdekes módon az utcán vagy egyetemen ahogy végignézek,kinek van párja? 99%-ban azoknak,akik jóképűnek születtek,jó genetikával...

Ugye milyen érdekes?

24/F

2015. okt. 3. 21:02
 7/12 anonim ***** válasza:
#5 Kapcsolatra mégis a bunkó, jóképű kell nektek, az átlagos meg megy a barátzónába!
2015. okt. 3. 22:06
 8/12 anonim ***** válasza:

5-ös vagyok :-)

Megint csak a saját nevemben tudok beszélni és nem kell általánosítani!

Én örülnék neki, ha egy őszinte, normális, kedves, megbízható, átlagos srác kezdeményezne nálam. :-)

De szerintem nemcsak én gondolom ezeket így!

2015. okt. 3. 22:09
 9/12 A kérdező kommentje:
Csak az átlagos az nem csúnya.
2015. okt. 3. 22:17
 10/12 anonim ***** válasza:

8-as.

És az olyan nők merre találhatóak a való életben,mint amilyen Te is vagy? Nem olyan választ kérek,hogy bármerre,mert ez nem igaz.

Hanem konkrét helyet,vagy hogy milyen területen lehetne keresni ilyen nőket,mert én még soha nem találkoztam a való életben egy ilyen nővel sem sajnos.

Valószínűleg nem is fogok,de én ezt tudom sajnos,mivel nem érek fel a jóképűek szintjére,és nem vagyok tökéletes kinézetű,így aztán esélyem 0 bármelyik nőnél sajnos. :/ Idáig sem volt még soha egy nő sem,aki legalább bármi érdeklődést mutatott volna felém,így hát ezután se nagyon reménykedem már benne...

24/F

2015. okt. 3. 22:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!