Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon csúnya fiúként csak álmodhatok szerető barátnőről?
Annyira elegem van ebből a külső a legfontosabb dolgokból! Tudom, hogy csak a saját nevemben tudok nyilatkozni, de egyátalán nem igaz! :-)
Az átlagos srácok sokkal normálisabbak tudnak lenni, mint a maguktól elszállt önimádó társaik. :-)
És azt sem hiszem, hogy csúnya lennél. Amúgy sincs szerintem olyan, hogy csúnya. Mindenkinek más jön be! Kicsit növeld az önbizalmad! Tudom, hogy könnyű mondani, de fel a fejjel! :-)
L
Jól látod sajnos a helyzetet.Én még csúnyának se mondanám magam,de még így is ugyanezt csinálják velem a nők,mint veled.Le sem szarnak,mintha ott sem lennék,levegőnek néznek...
Esély 0,így hát ezt kell sajnos elfogadni... :/
A nők ilyen felszínesek manapság,csak ez számít náluk.
Érdekes módon ezen az oldalon mennyi nő írja,hogy jajj hát neki nem is az kell meg stb.,aztán érdekes módon az utcán vagy egyetemen ahogy végignézek,kinek van párja? 99%-ban azoknak,akik jóképűnek születtek,jó genetikával...
Ugye milyen érdekes?
24/F
5-ös vagyok :-)
Megint csak a saját nevemben tudok beszélni és nem kell általánosítani!
Én örülnék neki, ha egy őszinte, normális, kedves, megbízható, átlagos srác kezdeményezne nálam. :-)
De szerintem nemcsak én gondolom ezeket így!
8-as.
És az olyan nők merre találhatóak a való életben,mint amilyen Te is vagy? Nem olyan választ kérek,hogy bármerre,mert ez nem igaz.
Hanem konkrét helyet,vagy hogy milyen területen lehetne keresni ilyen nőket,mert én még soha nem találkoztam a való életben egy ilyen nővel sem sajnos.
Valószínűleg nem is fogok,de én ezt tudom sajnos,mivel nem érek fel a jóképűek szintjére,és nem vagyok tökéletes kinézetű,így aztán esélyem 0 bármelyik nőnél sajnos. :/ Idáig sem volt még soha egy nő sem,aki legalább bármi érdeklődést mutatott volna felém,így hát ezután se nagyon reménykedem már benne...
24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!