Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon csúnya fiúként csak álmodhatok szerető barátnőről?
Figyelt kérdés
Nem is keresik a társaságomat a nők, maximum amikor már nagyon szükségük van valamire tőlem. Utcán észre sem vesznek, de a társaságokban sem nagyon, semmi érdeklődés. Ha én kezdeményezek, rám sem néznek úgy válaszolnak, próbálnak minél hamarabb eltávolodni a közelemből akármit mondok. Volt, hogy csak látta a csaj, hogy közeledem felé és elment. Aztán később haverommal meg együtt mentek haza... Tényleg fikarcnyi esélyem sincs, max. nevetnek rajtam egy jót, de többségében messzire elkerülnek és hozzám sem szólnak. Haveromnak előre köszönnek és facebook-on is jelölgetik, nekem még visszaköszönni sem hajlandóak, pedig a haverom sem beszélt velük többet...2015. okt. 3. 20:31
11/12 anonim válasza:
Megint 5-ös vagyok :-)
Először is ne szóljátok le magatokat! És sem tartom magamat valami szépnek, de ezt nem hangsúlyozom. Minek, nincs értelme!
Igazából én még sosem láttam csúnya srácot és valószínűleg titeket sem látnálak annak. Pedig őszinte vagyok, ami a szívemen az a számon általában! :-)
Konkrét helyet sajnos nem tudok mondani. Túl egyszerű lenne. Az élet viszont bonyolult!
12/12 anonim válasza:
Előző vagyok! :-)
Ha ilyen lánnyal még tényleg nem találkoztál, akkor azt sajnálom. De lehet, hogy csak nem tudtad róla, hogy ilyen. Vagy ő is átlagos volt és te nem vetted észre őt. Így szokott lenni! Nem ismerjük egymást! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!