Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Jófiúként ne is álmodjak egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jófiúként ne is álmodjak egy barátnőről?

Figyelt kérdés

Ha azt mondom egy nőnek egy szórakozó helyen hogy "gyönyörű vagy járnál velem?" elhajt a francba. Ha egy menőcsávó meghívja egy italra akkor meg vihogva megy vele.

Csak a hangos menőző idióták érvényesülnek. Úgy látszik ilyen felszínes és sekéjes a női társadalom. Nem tudom sajnálni őket ha a saját életüket teszik tönkre azzal hogy az alfa menőcsávók után csorgatják a nyálukat közbe az olyan kedves jófiúkat mint én észre sem veszik.

2018. nov. 17. 09:40
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
68%

Utolso ketto: Konyorgom mondjatok mar el miert kene ot valasztani? Miert jofiu? Mert egyszeruen nem tudom felfogni miota jofiusag az, hogy csak ugy random ugy szolitja le a noket, hogy jarnak-e. Es valoszinuleg nem en tulzom el, o irta, hogy ezt teszi nem nemtudom ertelmezni amit irt hanem konkretan ezt irta.

“Jó, nyilván nem a "jársz velem?" szöveggel kell nyitni, de csak azt akarta mondani, hogy a nők többségénél a felszínesség nyerő. Ne röhögtess már azzal, hogy a csajt leitató, seggébe markoló pasas a belső értékét vette észre.”

Milyen felszinessegrol beszelsz amikor a kerdezo ugy megy oda egy nohoz, hogy gyonyoru vagy, jarunk?! Az nem felszinesseg, hogy a kulseje alapjan mar jarni akar vele? A masik legalabb meghivja egy italra beszelget vele es igy megismeri ot konyorgom. Nagyon elvagytok tevedve.

2018. nov. 17. 11:38
 12/30 anonim ***** válasza:
39%
Hát nem nagyon. Jól gondolod, a bunkó, seggbemarkolós stílus a nyerő a nőknél. Te is csináld ezt, akkor több esélyed van. Persze ha nem nézel ki jól, akkor csak annyit érsz el vele, hogy még pofán is vágnak.
2018. nov. 17. 11:44
 13/30 anonim ***** válasza:
78%
Sok éve a témában sikertelen férfiként mondom, hogy a nők nem szeretik, ha így ajtóstól rontunk a házba. Próbáld meg te is először csak meghívni valamire. Odamegy egy nőhöz egy idegen srác, ezzel a kérdéssel, hogy járna e vele, nem is ismeri, semmit nem tud róla, miért mondana igent?
2018. nov. 17. 11:48
 14/30 anonim ***** válasza:
72%

Ha a jófiú alatt olyan pasit értesz, aki papucs, félénk, önbizalomhiányos, akkor ilyen pasi tényleg nem kell. De ha a jófiú alatt olyat értünk, aki tanult, képzett, udvarias, törődő, akkor a normális lányoknál csak az ilyen a befutó. A ribiknek meg inkább a rosszfiúk jönnek be, de hát tudod, zsák a foltját.

Indításnak a “szia járunk?” viszont ijesztő, felszínes(mert csak a külsőm jön be) és kétségbeesett.

2018. nov. 17. 11:56
 15/30 anonim ***** válasza:
13%
Írtam, hogy a "jársz velem" szöveg túlzás. De nehogy már felszínesebbnek legyen kikiáltva, mint a seggbe markolás. Remélem, ezt senki sem vitatja.
2018. nov. 17. 12:06
 16/30 anonim ***** válasza:
14%

Milyen felszínességről beszélek? :D

A másik legalább még le is itatja dugás előtt. Ez már tényleg valami.

2018. nov. 17. 12:10
 17/30 anonim ***** válasza:
84%
Én menekülőre fognám egy ilyen indítással és szerintem a többi nő is. Normális kapcsolatot nem így indítunk.
2018. nov. 17. 12:11
 18/30 anonim ***** válasza:
73%
Jófiúként is lehet barátnőd, csak valszeg nem az a kategória, akire vered a nyálad. Nyilván a szórakozóhelyen magát riszáló buliliba, valószínűleg 9-10-es kategóriás nők nem a te fajtádra buknak. Ez van. Ne dizsiben ismerkedj, ennyi.
2018. nov. 17. 12:16
 19/30 anonim ***** válasza:
48%
Mindenki jófiú, csak valaki megjátssza a bunkót.
2018. nov. 17. 12:19
 20/30 anonim ***** válasza:
75%
Fordítva. Mindenki bunkó, csak valaki megjátssza a jófiút.
2018. nov. 17. 12:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!