Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jófiúként ne is álmodjak egy barátnőről?
Ha azt mondom egy nőnek egy szórakozó helyen hogy "gyönyörű vagy járnál velem?" elhajt a francba. Ha egy menőcsávó meghívja egy italra akkor meg vihogva megy vele.
Csak a hangos menőző idióták érvényesülnek. Úgy látszik ilyen felszínes és sekéjes a női társadalom. Nem tudom sajnálni őket ha a saját életüket teszik tönkre azzal hogy az alfa menőcsávók után csorgatják a nyálukat közbe az olyan kedves jófiúkat mint én észre sem veszik.
Utolso ketto: Konyorgom mondjatok mar el miert kene ot valasztani? Miert jofiu? Mert egyszeruen nem tudom felfogni miota jofiusag az, hogy csak ugy random ugy szolitja le a noket, hogy jarnak-e. Es valoszinuleg nem en tulzom el, o irta, hogy ezt teszi nem nemtudom ertelmezni amit irt hanem konkretan ezt irta.
“Jó, nyilván nem a "jársz velem?" szöveggel kell nyitni, de csak azt akarta mondani, hogy a nők többségénél a felszínesség nyerő. Ne röhögtess már azzal, hogy a csajt leitató, seggébe markoló pasas a belső értékét vette észre.”
Milyen felszinessegrol beszelsz amikor a kerdezo ugy megy oda egy nohoz, hogy gyonyoru vagy, jarunk?! Az nem felszinesseg, hogy a kulseje alapjan mar jarni akar vele? A masik legalabb meghivja egy italra beszelget vele es igy megismeri ot konyorgom. Nagyon elvagytok tevedve.
Ha a jófiú alatt olyan pasit értesz, aki papucs, félénk, önbizalomhiányos, akkor ilyen pasi tényleg nem kell. De ha a jófiú alatt olyat értünk, aki tanult, képzett, udvarias, törődő, akkor a normális lányoknál csak az ilyen a befutó. A ribiknek meg inkább a rosszfiúk jönnek be, de hát tudod, zsák a foltját.
Indításnak a “szia járunk?” viszont ijesztő, felszínes(mert csak a külsőm jön be) és kétségbeesett.
Milyen felszínességről beszélek? :D
A másik legalább még le is itatja dugás előtt. Ez már tényleg valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!