Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ahogy idősödöm, normális hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ahogy idősödöm, normális hogy azt látom a nőket egyre inkább érdeklik az anyagi dolgaim is? Más aki már végigélte vagy épp éli, hogy látja? 27/F

Figyelt kérdés

Amúgy nem panaszkodom ezekre, mert műszaki diplomával nagyon jól keresek, elég sok félretett vagyonom van mert a fizetésemhez képest keveset költök egyetem vége óta is, stb-stb.

Csak furcsa, mert akár még pár éve is sokkal jobban megvolt az, hogy megnevettettem őket, jókat dumáltunk, hülyéskedtünk, megvolt a kémia és kész. Ezek még azért most is, de mostanában pedig a nők hamar (ritkán első, sokszor páradik randitól) tapogatóznak ezek felől is elég finoman, hogy kocsi, lakás, nyaralás, felhozzák ha jó ruha van rajtam, ilyenek

Kb 18-25 évesekkel ismerkedem, de ez durván igaz volt évekkel ezelőttre is. Huszonpár évesek és afelett már felhozzák.

2018. nov. 12. 20:22
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
83%
Elég gusztustalan dolognak tartom, hogy sok mocsoklelkű lazán elvárja hogy a nő szülés után azonnal takarodjon vissza dolgozni, mert ő (a pasi) nem fogja harmadmagát eltartani. Milyen emberek vagytok ti? A ti véretek is a gyerek, nem csak a nőé. De itt sírtok hogy nincs csajotok meg mindenféle legendákkal önigazoljátok hogy miért nem áll össze veletek senki. Beteg, intoleráns fszkalapok vagytok.
2018. nov. 12. 21:26
 22/40 anonim ***** válasza:
79%
Normàlis, de nem rosszindulatból. 21 évesen egy sràc voltàl az egyetemről, akivel vagy lesz valami komoly és sok-sok év múlva csalàd vagy nem. Nem volt lényeges. Most, hogy közeledsz a 30-hoz, ha hasonló korú a làny, akkor màr csalàdban gondolkodik akàr 2-5 éves tàvlatban, ha működik a kapcsolat. Gyerekvàllalásnàl meg, mikor majd ő gyesen lesz, ami nem sok, nem mindegy te hogy àllsz hozzà. A lényeg, hogy ebben a korban nagyobb màr a tét, hosszabb tàvon benne lebeg a csalàdalapitàs lehetősége és nem 10 éves tàvlatokban.
2018. nov. 12. 21:28
 23/40 anonim ***** válasza:
92%
Ha szerinted az 5-10 év az ideális korkülönbség, akkor meg miért ne várhatná el a lány, hogy te előbbre tarts az életben, mint ő.
2018. nov. 12. 21:29
 24/40 anonim ***** válasza:
48%

Szép ferdítési kísérlet.

Ilyet nem írt senki, én csak azt kérdeztem kinek van ennyi pénze? Előre - már a gyerekvállalás előtt évekkel el kell kezdeni gyűjteni a párnak és bizony még akkor is ""teszkógazdaságos" életmód lesz a gyes ideje alatt és nem az addigi jómód. Fele bevételből nem lehet ugyanazt a színvonalat fentartani. Ez kivédhető lenne, ha nem "gyes" lenne, hanem a dolgozó férj kapna olyankor duplát amíg a felesége otthon van. De ilyen kizárt, hogy lesz.

Ez nem gonoszság, ez realitás.

2018. nov. 12. 21:32
 25/40 A kérdező kommentje:

Ennyire úgy tűnik az írásomból, hogy ez zavar most?

Egyrészt főleg férfiak válaszai érdekeltek volna, akik hasonló korban/cipőben vannak/voltak, másrészt értem hogy működnek a férfi-nő kapcsolatok és hogy a férfiak és a nők nem egyformák.

Nem lehetne erről a témáról normálisan beszélni?

2018. nov. 12. 21:35
 26/40 anonim ***** válasza:

"Ez kivédhető lenne, ha nem "gyes" lenne, hanem a dolgozó férj kapna olyankor duplát amíg a felesége otthon van. De ilyen kizárt, hogy lesz."

Nem is GYES van. Fél éves kortól 2 éves korig GYED van, amit az apa is igénybe vehet. Ha az apának jó a fizetése, akkor a maximum GYED jár, ami most nettó 144.900 Ft. GYES 2 éves kor után van, de akkor a legtöbb anyuka már visszamegy dolgozni.

2018. nov. 12. 21:41
 27/40 anonim ***** válasza:

Erről sokat érdemben nem lehet beszélni.

Igen, más is találkozott ezzel, mert létező jelenség, okoktól függetlenül.

2018. nov. 12. 21:49
 28/40 anonim ***** válasza:
15%

Ha egy férfi kíváncsi a nő testére (mekkora a melle stb) felszínes disznó.

Ha egy nő kíváncsi a fférfi pénz tárcájára akkor az "előrelátó" meg "hosszú távú kapcsolatba gondolkodik".

Hányinger...

2018. nov. 12. 22:02
 29/40 anonim ***** válasza:
15%
Ja meg egyből minden nő a gyerekválalással jön közbe meg ha nem a fizetésről van szó megy a köpködés hogy fúj gyereket dehogy... de azért a pasinak legyen annyi zsetonja hogy egyedül eltartsa az asszonyt meg a nemlétező gyereket :D
2018. nov. 12. 22:03
 30/40 anonim ***** válasza:
87%
"Ja meg egyből minden nő a gyerekválalással jön közbe meg ha nem a fizetésről van szó megy a köpködés hogy fúj gyereket dehogy... de azért a pasinak legyen annyi zsetonja hogy egyedül eltartsa az asszonyt meg a nemlétező gyereket :D" Szerintem te vonulj vissza a tini párkapcsolati kategóriába.
2018. nov. 12. 22:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!