Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ahogy idősödöm, normális hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ahogy idősödöm, normális hogy azt látom a nőket egyre inkább érdeklik az anyagi dolgaim is? Más aki már végigélte vagy épp éli, hogy látja? 27/F

Figyelt kérdés

Amúgy nem panaszkodom ezekre, mert műszaki diplomával nagyon jól keresek, elég sok félretett vagyonom van mert a fizetésemhez képest keveset költök egyetem vége óta is, stb-stb.

Csak furcsa, mert akár még pár éve is sokkal jobban megvolt az, hogy megnevettettem őket, jókat dumáltunk, hülyéskedtünk, megvolt a kémia és kész. Ezek még azért most is, de mostanában pedig a nők hamar (ritkán első, sokszor páradik randitól) tapogatóznak ezek felől is elég finoman, hogy kocsi, lakás, nyaralás, felhozzák ha jó ruha van rajtam, ilyenek

Kb 18-25 évesekkel ismerkedem, de ez durván igaz volt évekkel ezelőttre is. Huszonpár évesek és afelett már felhozzák.

2018. nov. 12. 20:22
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
76%

Csak akkor az, ha neki nincs semmije és úgy érdeklődik.

Ha viszont neki is vannak ilyen értékei, akkor semmi baj nincs ezzel.

2018. nov. 12. 20:52
 12/40 anonim ***** válasza:
89%

Ezen mi a meglepő? Egy 17-20 éves nő még jó eséllyel nem akar gyereket, valószínűleg maga is tanul, a szülei tartják el, így baromira mindegy neki, hogy a másiknak mennyi pénze van.

Idősebb korban az ember elgondolkodik már a hosszabb kapcsolaton, összeköltözésen, házasságon, gyerekvállaláson. És ezekhez meg pénz kell.

2018. nov. 12. 20:52
 13/40 anonim ***** válasza:
17%
Ismerkedj 30 körüli nőkkel. Problem solved.
2018. nov. 12. 20:53
 14/40 anonim ***** válasza:
94%
Egyébként meg ha egy 19 éves srác a szüleivel él, nincs bevétele, vagy csak kevés, azzal semmi gond. Egy 27-30 éves pasinál ez már elgondolkodtató.
2018. nov. 12. 20:54
 15/40 anonim ***** válasza:
52%

Amúgy ez tényleg így van.

Azért azt hozzá kell tennem, hogy én se kezdenék egy dohányboltos nővel.

2018. nov. 12. 20:56
 16/40 anonim ***** válasza:
93%

"Csak akkor az, ha neki nincs semmije és úgy érdeklődik.

Ha viszont neki is vannak ilyen értékei, akkor semmi baj nincs ezzel."

Ha egy 27 éves pasi 18-20 éves lányokkal ismerkedik, akkor ne várjon el egyenlő értékeket.

2018. nov. 12. 20:59
 17/40 anonim ***** válasza:
22%

Amúgy ez tényleg így van.

Azért azt hozzá kell tennem, hogy én se kezdenék egy dohányboltos nővel.

2018. nov. 12. 21:02
 18/40 anonim ***** válasza:
58%

Én nem erre gondoltam, hanem kb. azonos életkorokkal. Az öreg kéjenceknek kötelező villantani az ájnhundert milliócskát, dzsukszoskocsit meg a többi szart.

Bár amikor a 18 éves "összejön" a gazdag 29 évessel ott általában mindkét fél érdekből teszi, a férfi a ropogós husiért, a csaj meg a ropogós pénzért...

Beteg emberek.

2018. nov. 12. 21:04
 19/40 anonim ***** válasza:
39%
3.:sehol nem azt írtam, hogy a férfinek ezt egyedül kell megteremteni. A közös szót használtam. Felesleges kiforgatni a szavaimat
2018. nov. 12. 21:16
 20/40 A kérdező kommentje:

Ja ez akkor olyan, mint hogy a férfi meg szép nőt szeretne magának, hogy a gyerekeik szépek legyenek. Értem már.

Szerintem korban magamhoz illő lányokkal ismerkedem. Mégegyszer mondom, 18-25 kb. A szüleim akkor házasodtak össze, amikor apa 29, anya 22 éves volt és én is utána jöttem nem sokkal. Nagyszüleimnél is 5 és 10 év korkülönbség van/volt a papák javára.

2018. nov. 12. 21:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!