Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ahogy idősödöm, normális hogy azt látom a nőket egyre inkább érdeklik az anyagi dolgaim is? Más aki már végigélte vagy épp éli, hogy látja? 27/F
Amúgy nem panaszkodom ezekre, mert műszaki diplomával nagyon jól keresek, elég sok félretett vagyonom van mert a fizetésemhez képest keveset költök egyetem vége óta is, stb-stb.
Csak furcsa, mert akár még pár éve is sokkal jobban megvolt az, hogy megnevettettem őket, jókat dumáltunk, hülyéskedtünk, megvolt a kémia és kész. Ezek még azért most is, de mostanában pedig a nők hamar (ritkán első, sokszor páradik randitól) tapogatóznak ezek felől is elég finoman, hogy kocsi, lakás, nyaralás, felhozzák ha jó ruha van rajtam, ilyenek
Kb 18-25 évesekkel ismerkedem, de ez durván igaz volt évekkel ezelőttre is. Huszonpár évesek és afelett már felhozzák.
Csak akkor az, ha neki nincs semmije és úgy érdeklődik.
Ha viszont neki is vannak ilyen értékei, akkor semmi baj nincs ezzel.
Ezen mi a meglepő? Egy 17-20 éves nő még jó eséllyel nem akar gyereket, valószínűleg maga is tanul, a szülei tartják el, így baromira mindegy neki, hogy a másiknak mennyi pénze van.
Idősebb korban az ember elgondolkodik már a hosszabb kapcsolaton, összeköltözésen, házasságon, gyerekvállaláson. És ezekhez meg pénz kell.
Amúgy ez tényleg így van.
Azért azt hozzá kell tennem, hogy én se kezdenék egy dohányboltos nővel.
"Csak akkor az, ha neki nincs semmije és úgy érdeklődik.
Ha viszont neki is vannak ilyen értékei, akkor semmi baj nincs ezzel."
Ha egy 27 éves pasi 18-20 éves lányokkal ismerkedik, akkor ne várjon el egyenlő értékeket.
Amúgy ez tényleg így van.
Azért azt hozzá kell tennem, hogy én se kezdenék egy dohányboltos nővel.
Én nem erre gondoltam, hanem kb. azonos életkorokkal. Az öreg kéjenceknek kötelező villantani az ájnhundert milliócskát, dzsukszoskocsit meg a többi szart.
Bár amikor a 18 éves "összejön" a gazdag 29 évessel ott általában mindkét fél érdekből teszi, a férfi a ropogós husiért, a csaj meg a ropogós pénzért...
Beteg emberek.
Ja ez akkor olyan, mint hogy a férfi meg szép nőt szeretne magának, hogy a gyerekeik szépek legyenek. Értem már.
Szerintem korban magamhoz illő lányokkal ismerkedem. Mégegyszer mondom, 18-25 kb. A szüleim akkor házasodtak össze, amikor apa 29, anya 22 éves volt és én is utána jöttem nem sokkal. Nagyszüleimnél is 5 és 10 év korkülönbség van/volt a papák javára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!