Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lesz olyan nő, aki elfogadja azt, hogy még nem volt párkapcsolatom és ragaszkodom az elveimhez?
2015 óta komolyabban belefogtam a társkeresésbe. Egyik társkeresőn elő fizettem, mai napig elő vagyok fizetve mellé tinderezgetni is szoktam és próbáltam a rapidrandit és eddig semmi sikerem nem volt.
Csak első randiig jutottam el, mert egyik nő se volt nekem szimpatikus, képeken még valahogy szimpatizáltam velük, de élőben semmilyen vonzalmat nem éreztem. Legutóbbi lánnyal szeptemberben találkoztam, jól éreztem magam vele, de hiányzott belőle az a plusz amit keresek, hogy szívesen megöleljem, megcsókoljam, pedig nem volt csúnya se. Viszont azok a lányok akik igazán tetszenének vagy abbamarad a beszélgetés és találkozóig se fogok eljutni vagy egyáltalán nem válaszolnak. Nem is olyan rég írtam egy olyan lányra aki tökre tetszene, de nem méltat arra, hogy válaszoljon. Voltak olyan lányok akiknek nagyon tetszettem, de velük találkozni se szerettem volna, mert neten se vonzottak. Egyszer kétszer próbáltam lejjebb adni, és adtam esélyt olyan lányoknak akiknek tetszettem, de nem jött össze.
Ragaszkodok ahhoz az elvemhez, hogy olyan lányt szeretnék magam mellé, aki mind kívül mind belül tetszik nekem. Küllemre már több típusú nő is tetszett vékonyabbak és teltebbek is.
Viszont már abban a korban vagyok, ahol már gyereket szoktak tervezni, eljegyzik egymást és emiatt elég fura, hogy még nem volt egy kapcsolatom se pedig teszek azért, hogy legyen. Persze lehet mondani, hogy menjek el élőben ismerkedni, de csak egy barátom van, akivel szeretek elleni és vele se találkozok sűrűn. A másik sajnos nem élünk egy közösségi kollektív társadalomban ahol könnyebben lehetne ismerkedni. Egyedül nem szeretek eljárni, mert azt érzem, hogy magamra vagyok utalva és nincs igazi közösség itt. Nem szeretem egész nap otthon ülni, szeretek eljárni, de csak, ha van kivel és ezért is keresem a páromat.
Néha aggódom azon, hogyha végre egyszer találni fogok egy olyan lányt, akivel végre meg van a közös szimpátia, akkor mit fog szólni ahhoz, hogy még csókig se jutottam el. Néha megfordult a fejemben a prostizás, de mindig az lett a vége, hogy megundorodtam az egésztől.
Nézd, a párkapcsolatot is tanulni kell. Ha az "igazira" vársz, akkor jó eséllyel el fogod szúrni. Vannak dolgok, amiket egyszerűen csak párkapcsolatban lehet megtanulni, "begyakorolni" és itt nem csak a szexre gondolok.
A legritkább esetben marad élete végéig az első párkapcsolatában az ember. A ritka kivételeknél pedig legtöbbször mindkét félnek az első kapcsolata volt.
Ne várj a nagy őre. Használj ki minden alkalmat, amit csak tudsz. Sokszor elsőre nem is tud úgy bemutatkozni senki, amilyen valójában. Az a "plusz" pedig legtöbbször csak a hollywood-i romantikus filmekben létezik. Aztán majd idővel úgyis kiderül kiből lesz életed párja.
Normális embernek még a prostik se jutnának az eszébe,szóval te nyilván nem vagy normális.
Csodálom ha nem volt senkid ennyi ésszel.
De, a barátságot is tanulni kell. Csak azt már megtanultad oviban, észre sem vetted, mert kisgyerek voltál. Aztán később a suliban meg gyakoroltad. Rutint szereztél, ezért tűnik most természetesnek. Tulajdonképpen ezt hívják szocializációnak.
Majd ha egyszer (végre) lesz párkapcsolatod, akkor rájössz majd, hogy mennyi mindent meg kell(ett volna) tanulnod. Remélem nem szakítás után, utólag jössz rá...
Ha találkozok egy lánnyak, aki nem tetszik annak mi köze a hollywoodi kliséknek? Csak annyi az egész, hogy egyszerűen nem tetszik a másik és hiába hagynék időt ennek később se tetszene meg max barátilag. Próbálkoztam barátkozni velük azt meg nem akarták. Viszont a párkapcsolat az számomra barátság is csak testi vonzalommal van fűszerezve.
Mivel van egy jó barátom akinek élvezem a társaságát és tudom milyen egy jó barátság ezért nem tudom pontosan mire gondolsz a tanulás alatt. Az együttélés gondolom nem nagy kunszt, ha szeretem a másikat akkor komprumisszumokra is képes lennék.
Hagynám ezeket a netes vackokat, jórészt csak szexpartnerkeresőnek jó.
Sokkal nagyobb eséllyel lehet közösségben ismerkedni. És nem, nem arra gondolok, hogy egy rendezvényen leszólítasz lányokat. Hanem arra, hogy valami hobbi, elfoglaltság vagy munkához köthető közösségbe jársz el, ahol barátkozol hozzád hasonló emberekkel és esetleg találkozhatsz olyannal, akivel komolyan tudsz tervezni.
Én a zenekarban tapasztaltam ezt, 50 fős zenekarban több olyan ma már házaspár van, akik itt ismerkedtek meg. De gondolom más hasonló közösségekre is igaz lehet ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!