Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
33 no mit tegyek hogy legyen párkapcsolatom?
Nem voltam még férfivel. 18 évesen még egészséges vágyaim voltak párkapcsolat terén szerintem. Közösen töltsünk időt a pasimmal és legyen intimitás valami ilyesmi, de ez nem jott ossze..
aztán szélsöséges irányokba mentem el..volt egy férfi aki nagyon le akart velem fekudni, de volt felesége és szeretői, ez az időszak pl nagyon megviselt. Mert ellen kellett állnom a szenvedélynek és sok elfojtást okozott bennem.
Illetve azóta már nem is tudom mit akarok igazán.Eltávolodtam az évek során a forrásomtol az eredeti vágyaimtol. Most a sex korul forognak a gondolataim, mert ez a legerősebb ösztön az emberben a párkapcsolat terén ez a legkézelfoghatóbb hiány:()..de a biztonságérzetemet is jo lenne felkelteni újból és a bizalmat. Sokszor gondoltam csak sexre is, de az előzőek hiányában ez mégsem tüzelt fel..szóval nem tudom mit rontok el, de valahogy nem akar osszejonni a dolog..
Az mi, hogy falon tuli?:)
meg ez a vénlány ez egy régi kifejezés asszem
nem érzek magamban ilyesmit, nem vagyok klisés
A vénlányt arra szokták mondni akinek 30-ba még nem volt kapcsolata.
De ha felmész társkeretre biztos találsz v kit.
És fogadj meg egy tanácsot hazud azt h volt 2 barátod.
Ha megtudják h 30+-os szűz vagy hülyének fognak nézni.
(Ez egyébként a pasikra is érvényes.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!