Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szólíthatnám le a buszvezetőt?
Mindig mosolygunk egymásra, szívesen beszélnék vele de nem tudom, hogyan kezdjek bele, valakinek van benne tapasztalata?
20L
Igen mert tisztességes nő megszerzi akkor ha nincs senkije a másiknak, de nem elveszi másét főleg ahol gyerek van,és direkt erre élvez h elszerezze aztán kidobja mert elmúlt a szerzés varázsa.
Egyik volt barátnőm ilyen volt,a vőlegényem alá is befeküdt és volt pofája mondani h majd ő segít kideríteni ki a szerető,aztán az ágyban találtam őket fél évig játszotta miközben én az esküvőm szerveztem..
Dugatta magát pofátlanul mert mint kiderült irigy volt rám és utált és elakarta szerezni,és ő a legjobb barátnőm volt elvileg na mit várjak az ellenségemtől.. De a mai nők már ilyenek mint te megszerzik bármi áron..
Valaki mondja már meg mennyibe kerül buszra a jogsi.
Azt hiszem pályát fogok módosítani:)
Mekkora egy büdös r*ibanc vagy, te úristen... Anyadék büszkék lehetnek rá, hogy egy cafkat sikerült nevelniük.
Elmondom neked egy boldog párkapcsolatban levő normális férfit nem tudsz elszedni a nőjétől, ha meg igen, akkor ne aggódj, mert majd jon egy nálad is nagyobb r*ibi, aki majd elveszi tőled vagy a faszi csal majd szét téged is, úgy mint ahogy az előtted levő exét.
De semmi gond, az ilyen gerinctelen emberek, akik atgázolnak barkin és bármin a saját érdekük miatt, majd a triplajat kapják vissza az élettől..!
Álljatok már le emberek.
23 éves kortól lehet valaki buszsofőr ha jól tudom.
A kérdező 20 éves. Ha a sofőr 25, van köztük 5 év, ami nem sok, és nem tudjuk pontosan, hogy van-e valakije.
Nem kell rögtön ribizni emiatt.
Igen ám, de ha a férfi szereti a párját, feleségét, akkor már a legelső kis jelnél leállítja.
Ha nem , akkor a faszi is hányinger, mert félredug majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!