Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan szólíthatnám meg?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szólíthatnám meg? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Reggelente busszal járok iskolába, és van egy fiú, aki megtetszett, viszont nem tudom, hogy tudnék vele beszélgetést kezdeni. Mindketten végállomásig megyünk, csak ő a másik irányba megy (hév felé). Amúgy sokszor néz egyértelműen rám (más nincs a közelben), én is próbálok a közelében leülni, de nem tudom, mit csináljak. Félek csak úgy megszólítani, mert az szerintem elég furán veszi ki magát, hogy szeptember óta látjuk egymást és csak most megyek oda, másrészt meg furcsa lenne az is hogy odamegyek "Szia, xy vagyok...". Légyszi segítsetek, nem tudom mit tegyek!

15/L

2013. márc. 29. 21:07
 1/5 anonim ***** válasza:
pedig nem lenne rossz,ha azzal kezdnél h "Szia xy vagyok"
2013. márc. 29. 21:08
 2/5 anonim ***** válasza:
Melyikőtök száll fel előbb??
2013. márc. 29. 21:09
 3/5 anonim ***** válasza:
köszönj mond el lehet hogy ő se meri
2013. márc. 29. 21:12
 4/5 anonim ***** válasza:

sziaaaaaaa

hogy hívnak :D?

....... én xy vagyok.

Lenne kedved valamikor suli után találkozni ?

ahha persze, mikor ? megadod a számod ?

igen meg persze 0620......., nekem pl a ma is jó neked ?

őő nekem is ..

felhívsz majd ? vagy én hívjalak hogy hol találkozzunk ?

ilyesmi kéne nem ? ha érdekled akkor.. sikerülni fog.

2013. márc. 29. 21:14
 5/5 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat, ő száll fel előbb, így azt sem tudom, hol lakik vagy ilyesmi. :)
2013. ápr. 1. 20:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!