Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Buszon láttam egy nagyon jó csajt télleg, nála jobbat eddig soha. Hogyan szólíthatnám meg?
Szóval a lényeg az hogy reggelente iskolába menet találkozom vele nem ismerüljük egymást.
Viszont tudom hogy van pasija ,mivel vele szokott jönni reggelente (nem mindig). Amikor nincs vele a csávó mive l szólíthatnám meg?:S
15/F 15/L
Csak akkor kezdj ki a csajjal, ha vállalod az ehhez hasonló élményeket(másik kérdésből másoltam):
"Nekem kellett néhány sráccal hasonló ügyben beszélnem.Elmentem érte,mondtam menjünk el kajálni.Beült a kocsiba,mentünk,aztán a pirosnál megálltam és mondtam neki,hogy nézd már mi van azzal a lámpával!Erre ő is odakoncentrált,és ekkor kapnak egy akkora könyököst fejre,hogy kettő el is ájult tőle.Mikor magához tér keze-lába remeg,véres és akkor el lehet neki mondani,hogy az én csajomat ne oltogassa senki sem."
Ha egy másik férfi területére lépsz, számolj a következményekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!