Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Buszon láttam egy nagyon jó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Buszon láttam egy nagyon jó csajt télleg, nála jobbat eddig soha. Hogyan szólíthatnám meg?

Figyelt kérdés

Szóval a lényeg az hogy reggelente iskolába menet találkozom vele nem ismerüljük egymást.

Viszont tudom hogy van pasija ,mivel vele szokott jönni reggelente (nem mindig). Amikor nincs vele a csávó mive l szólíthatnám meg?:S

15/F 15/L

2010. okt. 25. 20:15
 1/8 Marci14 ***** válasza:
53%
Sztem menj felé és ne gondolkozz. Jó dolog, ha spontán vagy. Ide kellett jönnöm, hogy megismerjelek, mert őrült szexi vagy.
2010. okt. 25. 20:17
 2/8 anonim ***** válasza:
Marci14 ez nem biztos, hogy a legokosabb otlet volt :D Egyebkent ha baratja van, akkor ne akard szetvalasztani oket, az eleg paraszt huzas. Amugymeg tomegkozlekedesi eszkozon azert jo csajozni, mert nem tud lelepni, viszont azert rossz, mert ha ugyesen tud lekoptatni, akkor te nem tudsz lelepni.
2010. okt. 25. 20:23
 3/8 anonim ***** válasza:
Szia! Te is ezen a buszon utazol? :-)
2010. okt. 25. 23:23
 4/8 anonim ***** válasza:

Csak akkor kezdj ki a csajjal, ha vállalod az ehhez hasonló élményeket(másik kérdésből másoltam):

"Nekem kellett néhány sráccal hasonló ügyben beszélnem.Elmentem érte,mondtam menjünk el kajálni.Beült a kocsiba,mentünk,aztán a pirosnál megálltam és mondtam neki,hogy nézd már mi van azzal a lámpával!Erre ő is odakoncentrált,és ekkor kapnak egy akkora könyököst fejre,hogy kettő el is ájult tőle.Mikor magához tér keze-lába remeg,véres és akkor el lehet neki mondani,hogy az én csajomat ne oltogassa senki sem."

Ha egy másik férfi területére lépsz, számolj a következményekkel.

2010. okt. 26. 11:19
 5/8 A kérdező kommentje:
nemérdekel a csávó... vállalom komolyan üsse ki 2 fogam nekem az a csaj kell.
2010. okt. 26. 16:09
 6/8 FFDP ***** válasza:
Vagy elhajt és akkor annyi fölösleges tovább próbálkozni, de attól még neked nem kellett tudnod arról, hogy van pasija, senki nem fog bántani azért, mert megszólítod, szimplán elküld és ha békén hagyod a továbbiakban szent a béke.
2010. okt. 26. 19:46
 7/8 anonim ***** válasza:
Hidd el, ha nagyon ragaszkodnal a baratnomhoz, tolem is kapnal egy pofont. Es attol, ha kiesik ket fogad, meg nem kapod meg ot... Valoszinuleg ok is igy vannak ezzel.
2010. okt. 26. 20:23
 8/8 anonim ***** válasza:
tudd meg, hogy hívják, netről ismerd meg de a legjobb ha odamész beszélgetni
2010. okt. 26. 23:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!