Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Majdmaskor kérdése:
Mindig latom de csak a munkahelyen, hogy szolithatnam le? Tobbilent
Figyelt kérdés
az a baj h egy automosoba dolgozik, minden delbe ott setalok el es csak nezzuk egymast de mivel nincs autom o pedig altalaban elfoglalt nem tudom hogyan ismerhetnem meg jobban
otletek?
en arra gondoltam h megvarom egyszer mikor vegez de hat szerintetek kinek lenne kedve munka utan meg setalgatni szo ertitek
koszi elore is a valaszokat
amugy 19/fiu
#tetszik #nezzuk egymast
2017. aug. 18. 17:41
1/7 anonim válasza:
Várd meg, ha tetszel neki, lesz kedve sétálni egyet vagy legalább leül veled egy padra beszélgetni veled.
3/7 A kérdező kommentje:
miert lenne kamu?-.- csak mert rosszul fogalmaztam?
2017. aug. 18. 18:13
4/7 anonim válasza:
Mert nem életszerű.
Vagy te vagy olyan világtalan, hogy ha neked szimpatikus valaki, akkor nem írsz fel egy telefonszámot egy cetlire, mész oda hozzá, és adod oda neki.
5/7 A kérdező kommentje:
csak ugy menjek oda es adjam a kezebe a szamom es csacsumi? xd
2017. aug. 18. 18:19
6/7 anonim válasza:
#5: Miért ne? Megmondonod neki, hogy szimpatikus számodra, ha kölcsönös a dolog és nem "foglalt", hívjon fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!