Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Új munkahelyen bekamuztam, hogy van valakim?
Figyelt kérdés
Pedig valójában már régóta nem volt senkim, nagyon rá vannak állva a témára. Szerintetek gáz?2017. jún. 5. 16:57
1/17 anonim válasza:
Az nem gáz, hogy nincsen senkid. Az viszont gáz, hogy hazudtál róla.
2/17 anonim válasza:
Ha azt mondom, gáz, akkor így pünkösd hétfőn körbetelefonálod a kollégákat, hogy "bocsi, hazudtam, igazából nincs senkim", vagy mi?
Nem értem, hogy mi értelme van ennek, de ha neked így jó, felőlem.
3/17 A kérdező kommentje:
Már így féltékenyek rám
2017. jún. 5. 16:59
4/17 A kérdező kommentje:
Meg a főnöknek sem volt mindegy, hogy van e valakim. Már csak a szexuális orientáció miatt sem.
2017. jún. 5. 17:02
5/17 anonim válasza:
Max felbérelsz majd egyszer egy pasit.
6/17 anonim válasza:
Nem igazán értem, hogy a kollegáknak ehhez miért lenne bármi köze, de ám legyen.
Várd meg, míg lecseng az újdonság varázsa és már nem csámcsognak rajtad, aztán egyszer beszélgetésnél majd bedobod, hogy mennyire kivagy, mert épp szakítottál.
7/17 A kérdező kommentje:
Ugyanerre gondoltam mint utolsó
2017. jún. 5. 17:08
8/17 A legrosszabb válasza:
Nekem aztán kamuzhatnak az új munkatársaim bármit, mert igazából le se fosom, semennyire nem érdekel a magánéletük. Kolléganőre alapból sosem mászok rá. (Kollégára sem, mielőtt valaki lecsapná a magas labdát.)
9/17 anonim válasza:
gratulálok, szép napraforgó lettél.
10/17 anonim válasza:
Semmi köze a cégnek a szexuális orientáció hoz.
Ha már hazudtál, hazudj be egy szakítást, és máskor ne csinálj ilyent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!