Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Új munkahelyen bekamuztam, hogy van valakim?
Elég gáz. Főleg, hogy azt hiszed, hogy érdekel bárkit, hogy van-e pasid vagy nincs.
Mondd azt holnap, hogy összevesztetek, szakítottatok. Kicsit sajnálgatnak és ennyi.
Legalább nem kell többet hazudozni. Ha innentől kérdeznek róla, mondj annyit, hogy bocs de nem akarsz róla beszélni.
#6-os, persze, hogy nem érted, mert még az sem érted, hogy mi az, hogy köze van valakinek valamihez.
Ahhoz van közöm, amihez akarom, hogy legyen.
Az egyik legelcsépeltebb közhely, ez a köze valamihez. Az az én dolgom, mit kérdezek, a másiknak meg a saját dolga, mit válaszol, ennyi.
Amúgy semmi gond nincs, ha valaki a kollégájában, kolléganőjében többet is lát valami gályázó droidnál.
Sosem volt ez probléma, bár okozhat kellemetlenségeket, de nem többet mint más közösségben, hisz az ember közösségben ismerkedik általában és mindegy, hogy iskola, matek tábor vagy munkahely.
Már miért vágnának ki?
Azt meg pláne nem értem ha ilyen gyorsan szóba kerül a magánéleted, akkor mire fel ez a vasszigor.
Mondjuk egy főnök beosztott kapcsolatra lehet, sok helyen harapnak, bár én akárhány munkahelyen megfordultam, mindenhol volt 1-2 kavarás, nem érzem, egyedinek a dolgot.
#16, ugyan, az ismerkedés sosem szégyen, sőt...
Az a természetes, ha az ember találkozik egy szimpatikus másikkal és szabad, akkor megpróbálja, aki emiatt szégyenkezik az bolond, aki meg ezen csámcsog meg sajnálkozik, az is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!