Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan szólíthatnám meg buszon?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szólíthatnám meg buszon?

Figyelt kérdés
Reggelente egy buszon járok a lánnyal, és már többször is oda ült mellém (gondolom nem jelent semmi) de nagyon vonzó, és szeretném megszólítani, de nem tudom hogy :/

2013. ápr. 3. 21:40
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
szia gyakran találkozunk, merre mész?
2013. ápr. 3. 21:41
 2/11 anonim válasza:
31%
JÓ A HAJAD, ELESTÉL?!
2013. ápr. 3. 21:41
 3/11 anonim ***** válasza:
77%
amikor melléd ül köszönj neki
2013. ápr. 3. 21:42
 4/11 anonim ***** válasza:
miből gondolod h nemszámít h melléd ül ?:))
2013. ápr. 3. 21:43
 5/11 anonim ***** válasza:
93%
Szia! Épp most ültél rá a képzeletbeli barátomra.
2013. ápr. 3. 21:43
 6/11 anonim ***** válasza:

Mi van veled,semmi? :D

Amúgy kezdetnek köszönj.

2013. ápr. 3. 21:45
 7/11 anonim ***** válasza:

5-dik XDXDXD

A kérdésre: ha többször is melléd ült le,pedig lett volna máshol is hely,akkor az igenis jelenthet elég sokat.:) És nyugodtan szólítsd le bárhogyan,ha bejössz neki,örülni fog. Én is így jöttem össze a barátommal(2és fél éve együtt vagyunk): egy ideig csak flörtölgettünk a buszon,aztán egyszercsak leült mellém és elindult a beszélgetés. Mindegy,miről,a lényeg h lépj.;) De ha konkrét választ vársz tőlem/tőlünk: köszönj neki,mosolyogj rá-> kezdetnek ez jó. Aztán megkérdezheted,hova megy-ha nem nyilvánvaló, v csak simán elejthetsz egy-egy megjegyzést,mint pl hogy "sokat késett a busz most is..." vagy: "már megint milyen sokan vannak,alig lehet levegőt kapni a tömegtől" vagy bármi:D igazából az se baj,ha hülyeségeket beszélsz,nem ez a lényeg.

2013. ápr. 3. 21:48
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
jegyeket bérleteet!
2013. ápr. 3. 21:49
 9/11 anonim válasza:
Hogy vagy? Sehogy?
2013. ápr. 3. 23:23
 10/11 anonim ***** válasza:

5-ik nekem is tetszett :D

A lényeg, hogy légy spontán, és NE görcsölj!

2013. ápr. 3. 23:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!