Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szólíthatnám meg buszon?
Mi van veled,semmi? :D
Amúgy kezdetnek köszönj.
5-dik XDXDXD
A kérdésre: ha többször is melléd ült le,pedig lett volna máshol is hely,akkor az igenis jelenthet elég sokat.:) És nyugodtan szólítsd le bárhogyan,ha bejössz neki,örülni fog. Én is így jöttem össze a barátommal(2és fél éve együtt vagyunk): egy ideig csak flörtölgettünk a buszon,aztán egyszercsak leült mellém és elindult a beszélgetés. Mindegy,miről,a lényeg h lépj.;) De ha konkrét választ vársz tőlem/tőlünk: köszönj neki,mosolyogj rá-> kezdetnek ez jó. Aztán megkérdezheted,hova megy-ha nem nyilvánvaló, v csak simán elejthetsz egy-egy megjegyzést,mint pl hogy "sokat késett a busz most is..." vagy: "már megint milyen sokan vannak,alig lehet levegőt kapni a tömegtől" vagy bármi:D igazából az se baj,ha hülyeségeket beszélsz,nem ez a lényeg.
5-ik nekem is tetszett :D
A lényeg, hogy légy spontán, és NE görcsölj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!