Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A buszon tetszik egy csaj....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A buszon tetszik egy csaj. Hogy szólíthatnám meg?

Figyelt kérdés
Helyi járatos, kb 3x láttam eddig, múltkor volt kis szemezés.
2009. nov. 15. 17:27
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
76%

Pl: ha áll akkor átadod a helyed

"Figyusz,sehol sem találom a mobilom,megcsörgetnéd?"

ha a busz kanyrodik vagy fékez véletlenül megérinted,utána bocsánatot kérsz

2009. nov. 15. 17:33
 2/16 anonim ***** válasza:
81%
Ha már szemeztetek, akkor biztos te is tetszel neki. Ha legközelebb látod menj oda hozzá, és kezdeményezz beszélgetést.
2009. nov. 15. 17:34
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a legjobb megoldás, ha leszállsz ott mint ő, és ott szólítod meg egy "szia!" val. Buszon nagy tömegben és döcögéssel nem az igazi. És aztán egy sablon duma, hogy szeretnéd megismerni stb stb.
2009. nov. 15. 17:36
 4/16 anonim ***** válasza:
84%
"Jegyeket, bérleteket!
2009. nov. 15. 17:36
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

Szabad ez a hely? Pofonegyszerű! :)

Aztán, ha szabad, egyszerüen dumcsizz vele! Hova megy, milyen suliba, stb. A többi jön magától! Légy bátor! Megéri!

2009. nov. 15. 17:50
 6/16 anonim ***** válasza:
64%
én személy szerint utálom, ha valaki beszélgetést akar velem kezdeményezni buszon, akármilyen helyes is. lehet, hogy ő is ilyen.
2009. nov. 15. 18:11
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
"Mit keres egy ilyen szép lány egy ilyen buszon?" xD
2009. nov. 15. 20:26
 8/16 anonim ***** válasza:
A 17:36-osnak van igaza. Ha szereti a humort (márpedig ki nem szereti) akkor ez biztos bejön. mondod, hogy jegyeket, béérleteket erre ilyedten rádnéz és mondod, hogy áá cask hülyültem. Egyébként...
2009. nov. 15. 22:28
 9/16 anonim ***** válasza:
Szemezz vele, mosolyogj rá, de ne legyél rámenős! Ha sokszor szoktad látni, akkor ne menj hozzá oda egyből... Pl egyik alkalommal leülhetnél mellé és köszönhetnél neki... azzal már elkezdődne valami... Vagy megkérdezhetnéd, hogy szabad-e ez a hely... És utána hogy hol lakik... (ha pl több falun, városon átmegy a busz...) Vagy hogy olyan ismerős neked, de nem tudod eldönteni, hogy honnan... :) (csak ne légy rámenős, legyél kedves barátságos...)
2009. nov. 16. 10:51
 10/16 anonim ***** válasza:
"Az én buszom szabad baby , de tőled függ hogy meddig ÁLL a megállóban"
2009. nov. 17. 22:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!