Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A buszon tetszik egy csaj. Hogy szólíthatnám meg?
Figyelt kérdés
Helyi járatos, kb 3x láttam eddig, múltkor volt kis szemezés.2009. nov. 15. 17:27
11/16 anonim válasza:
Mondd neki h fizeted a bérletét :D
12/16 anonim válasza:
menny oda mondd azt hogy: szia te is ezen a buszon utazol? xDDDDDDDDD
de ám én is fostam megszólitani egy csajt, de végre egyszer leültem mellé, és elkezdtem vele mindenről ebszélgetni .. pl első mondatom az volt hogy jó a zene xD
(amit hallgatott) mindegy de a csaj 2 évvesl idősebb, de leeht lesz vmi már :) max ilyen viccesnek fog nézni, sok sikert ;)
13/16 anonim válasza:
szerintem is szólítsd le!!:D
de vmi normális szöveggel..:D
de téll az lenne a legjobb ha leülnél mellé,bár helyijáraton nem szokták megkérdezni h szabad-e a hely..de akk legalább leesne neki h mit szeretnél,talán
sok sikert!!:D
jah..kb fél órája a válaszokon röhögök..xDxDxD
nagyon jók!!:D
nem hiszem el h ez vkinél bejön..:D
de viccesek!aranyosa!!:D
16/L
14/16 anonim válasza:
azért a jegyeket bérletekes dumátó ehet csak jó hülyének nézne:D
16/16 anonim válasza:
figyusz én egy lány vagyok és nekem is tetszik egy pasi egy buszon szerintem elöször azt csináld hogy kérdezd meg hogy szabad ez a hely ha igen akkor ülj le és kérdezd meg hogy hova megy..........stb..... vagy küldj magadrol egy képet blutun vagy csak szolisd le én enek örülnék:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!