Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők szerintetek melyik férfi az alfább?
Az eggyik: a kigyúrt típus rövid hajjal vagy kopaszan. Van esetleg ilyen polinéz tetkója is ami menő manapság. Nem törődik vele hogy a nőnek van e pasija ráhajt megtapperolja és lefekteti. Olyan jó kemény szexet nyomat az ágyban.
A másik: gazdag de nem izléstelenül. Új Iphone, lakás a Rózadombon, Mercedese vagy BMW-je vagy más topp kategóriás autója van. Szeret a nőre költeni. Első randin képes lazán elvinni a csajt százhúsz kilóméterre mert ott van egy kávézó ahol jó a kávé.
Neked halvány sejtelmed sincs, hogy mit jelent az alfa.
Neked ez azt jelenti, hogy ba.szik fűvel-fával, és dobja, aztán jön a következő.
Nekem az alfa az a Férfi, aki kiérdemli a nagy F betűt. A szerencsés nő erre azt mondja, hogy olyan, mint az édesapja, és a férje, aki a gyerekei apja.
Tudod, az alfa adja tovább a génjeit. 😉
Ennek pedig még az állatvilágban is a legfontosabb feltétele a sikeres utódgondozás.
Nekem egyik személyisége sem jön be.
Az első egy prosztó, a második meg tipikus meghódítjuk, megfektetjük, majd otthagyjuk típus.
Melyiknek van egészséges személyisége? Melyik alkalmas társnak, apának hosszú távon? Kire lehet számítani érzelmileg? Melyik bolondozik majd a gyerekeivel?
A kérdés az, hogy kinek mi a siker. Sok férfinak az, hogy minél több nőt megfektet. Ha ebben mérjük a sikert, talán azok, de hogy boldogok-e nem vagyok benne biztos.
A normális férfiak, akik az én szememben "alfák", azok tartós kapcsolatban, házasságban élnek boldogan. Ők képesek életképes utódokat felnevelni. A fenti alfák meg "kihalnak", ha nem képesek változni.
Egyik se "alfa" ennyi alapján.
A második viszont legalább nem egy alpári büdös tah0, inkább csak semleges, ez már pozitívum.
Az első eléggé ütnivalónak hangzik.
Ahhoz, hogy bármelyik alfa legyen, ahhoz tudni kéne, mennyire felelősségteljesek, segítőkészek, védelmezőek, megbízhatóak.
Jo idiota vagy kerdezo, most leirtal ket diszmajmot a fentiekben.
A harmadik a legnagyobb alfa pl Jude Law.
Katasztrofa....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!