Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Létezhet olyan férfi aki úgy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezhet olyan férfi aki úgy találja meg a társát hogy sosem nőtt fel?

Figyelt kérdés
Tehát mindig nagy gyerek volt szüleivel élt aztán talált egy lányt aki anyáskodó típus és maradt minden régiben, továbbra is nagy gyerek mellette
2018. nov. 7. 11:05
 1/6 anonim ***** válasza:
Én mindig is egy nagy gyerek voltam. Ez nem azt jelentette, hogy mindig a szüleimmel éltem, vártam el, hogy helyettem éljék az életem. Megtaláltam azt a nőt, aki szintén nagy gyerekként szereti élni az életet.
2018. nov. 7. 11:10
 2/6 anonim ***** válasza:
0%
Biztos,hogy van ilyen, de valószínűleg azért elég ritka.
2018. nov. 7. 11:24
 3/6 anonim ***** válasza:
Én alapvetően gondoskodó típus vagyok, szeretek főzni a házimunkát is megcsinálom, mert magamra mindig meg kellett az hogy egy kicsit többet kell tenni nem okoz gondot. Ellenben a hideg kiráz az életképtelen pasiktól akit nem lehet otthon hagyni két napra mert az alatt éhenhal, vagy hogy mondjuk egy hétig nem vagyok ott és addig megáll az élet, gyűlik a szennyes, a mosatlan edény a szemét... Nekem fontos az, hogy egy pasi el tudja magát látni és önálló legyen, mert nem lehetek ott mindig mellette,hogy megcsináljam helyette a dolgokat és nem is akarnám.
 4/6 anonim ***** válasza:

Igen van esély találnia, de az nem egy egészséges kapcsolat, a nők többsége férfit szeretne maga mellé, nem egy gyereket.

Ettől függetlenül, ha ez MINDKETTŐJÜKET kölcsönösen kielégíti és működik, akkor csak az ő dolguk.

5/6 anonim ***** válasza:
Magyarul cselédet keres a kérdező?!
2018. nov. 7. 12:21
 6/6 anonim ***** válasza:
Bátyám élő példa :D bár ott a párja is gyerekes. Most hogy elköltöztek, élik saját kis életüket, kezdik megtanulni hogyan kell bánni a pénzzel, vezetni a háztartást de még mindig óriási gyerek mindkettő.
2018. nov. 7. 12:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!