Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezhet hogy egy férfi kizárólag a külseje miatt nem találja meg a párját?
Ha első ránézésre nem kelt szimpátiát, akkor nem lesz lehetősége sem, hogy bebizonyítsa mennyire jó fej gyerek.
Elég neki a saját baja is, nem kellene még nektek is az arcába tolni, hogy nem tud becsajozni.
Lehet, hogy túl magasak az elvárásai, de ahogy egy lányt nem lehet hozzá kényszeríteni, ha nincs meg a vonzódás, úgy őnmagát se kényszerítheti valaki mellé, csak hogy a család végre békén hagyja.
Nálunk is unokatesóm az örök szűz. Alacsony nem túl jó a jövedelme és talán kicsit átlag alatti de én személyesen is ismerek olyat akinek lett volna vele kedve ismerkedni és az unokatesómnak se volt közömbös viszont úgy nem lehet hogyha nem udvarol nem beszél nyíltan és csak ilyen próbálkozás kezdeményeket hoz össze.
Hogy egy példát mondjak el akarta hívni moziba. Viszont nem azt mondta neki (nem is mondta mert írásban kereste meg ezzel a csajt ami szerintem szintén hiba) hogy szívesen megismernélek van e kedved eljönni moziba az xy film állítólag nagyon jó és utána esetleg ehetnénk valamit. Amiből egy lány érzi hogy komolyan érdeklődsz konkrét terveket mutatsz hanem ilyen esetleg talán ha lenne kedved és épp ráérez akkor valamikor... stílusban adta elő magát mindennemű konkrétum nélkül. Ha bocsánatot kér amiért él mindennek fog tűnni csak magabiztos férfinek nem és az anyám asszony katonája stílus a legritkább esetben válik be.
Pedig ő is egy kedves segítőkész vicces srác és még a kategóriájában is keres. Egyszerűen annyira nyuszi hogy az már aranyosan gyermeki.
Aki csunya, annak humort kell novesztenie, nem art, ha a teste is ott van es hosszu tavon kell jatszania.
A husszu tavot ugy ertem, hogy elobb meg kell ismertetnie magat a novel, nem azonnal randira hivni. Sajnos ez eleg kockazatos, baratzona eselyes, de talan, ha ert a nokhoz akkor meg lehet oket manipulalni, hogy a vegen akarjak azt a randit.
Meg egy dolog, azt vettem eszre, hogy meg a legrondabb ferfiak is 10-es baratnore ahitoznak. Errol le kell szokni.
A nagyobb problema az ha tenyleg nagyon alacsony. Azt sokkal kevesebb no fogja elfogadni. Senki nem akar a parja fole tornyosulni.
Es hogy a kerdesre is valaszoljak, elkepzelheto, de nem valoszinu. Aki rondanak erzi magat, az ugy is viselkedik, hogy nem lesz vonzo, a kisebbrendusegi erzesek es frusztracio miatt.
Nem. Kizàrtnak tartom.Ott màr a személyiségével, stílusàval vannak problémàk, ha soha senkivel nem jött össze évek alatt sem.
Főleg azóta vagyok biztos abban, hogy csak ràfogjàk a külsőre, amióta beszélgettem pàr ilyen emberrel. Olyan elvàràsaik voltak a nőkkel szemben, hogy azt hittem lefordulok a székről mikor hallottam...a pàrkapcsolatokról, együttélés milyenségéről nem is beszélve.
Amúgy az egyik ismerősöm egy 175 centi magas, vékony barna hajú/ szemű, női szemnel helyes làny, erre hozzàment egy egy fejjel alacsonyabb, 15 évvel öregebb, kifejezetten csúnya pasihoz akinek amúgy elég ritkàn van munkàja. Többnyire a csaj tartja el, bàr jelenleg nem, 10 éve hàzasok, most vàrjàk az első gyereket. A pasi majdnem elhagyta, mert nem akart összejönni a gyerek. Minden haverja lehülyézte, hogy ne, mert sose talàlna még egy olyan lànyt akire jó rànézni plusz még őt is elviseli. A pasi előtte szűz volt még, 37 évesen. Akkor ismerkedtek meg, és 1 év utàn el is vette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!