Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire igaz az a sztereotípia, hogy a nők leginkább csak a gazdag férfiakkal jönnek össze?
Semennyire banyek. Dee már elég volt ezekből a kérdésekből..
22f
Köszönöm a válaszokat!
Én azt gondolom ,hogy a nők egy bizonyos része ,csak egy tehetősebb férfival jönne össze,ezt én tapasztalom is magam körül .. a kérdés már csak az ,hogy milyen arányban.
Igazából leginkább a férfiak válaszát várom ,mert nyilván egy nő se fogja bevallani -aki magára ismer-,hogy ilyen.
"nők egy bizonyos része ,csak egy tehetősebb férfival jönne össze"
Itt van a probléma. Ti miért ezekkel a bizonyos nőkkel foglalkoztok? Miért nem a többivel? Ha viszont a bizonyos nők kellenek, fizessétek meg a bizonyos árat. Én nem ilyen bizonyos nö vagyok, éppen ezért észre sem vesznek a férfiak. Ha meg a bizonyos nőkkel foglalkoztok, akkor miért panaszkodtok?
Ezt soha senki nem állította.
A nők legfőbb életcélja a többi nővel való rivalizálás, a szövevényes női hierarchia-rendszerben való minél feljebb jutás. Ennek rendelnek alá mindent, beleértve a párválasztást is. Azzal a férfival jönnek össze, akitől azt remélik, hogy a leginkább szolgálja ezt az érdeküket.
De ez nem jelenti azt, hogy akár 10 év boldogság után ne "szeretne ki" bárkiből pillanatok alatt, ha úgy érzi, (akár a hathatós segítségeddel) "kinőtte a kapcsolatot", vagy hogy a barátnők jobb lóra tettek, és reális esélyét látja a váltásnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!