Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire igaz az a sztereotípia, hogy a nők leginkább csak a gazdag férfiakkal jönnek össze?
A nők olyan férfit keresnek ösztönösen, aki mellett biztonságban érezhetik magukat. Nyilván a jó anyagi körülmények egyfajta biztonságot jelentenek a mai világban, így vonzóbbá!!! tehetnek egy férfit. Egy (fogalmazzunk úgy, hogy nem buta) nő tud különbséget tenni az apu pénzén műmájerkodó pasi és az önerőből jó egzisztenciát teremtő férfi között. Utóbbi lesz az igazán vonzó, előbbi főleg a fiatal lányoknál tud sikeres lenni, már ha az siker, hogy 1-2 hét alatt kiderül a valódi személyiségük és lapátra kerülnek.
Tehát ha választhat egy nő mondjuk 10 férfi közül, akkor nagyjából azonos egyéb tulajdonságok mellett a tehetősebbet fogja választani.
Hm...nálunk a családban, ismeretségi körben több olyan férfi, fiú van, aki az anyján, apján, nagyanyján élősködik, dolgozni alig hajlandó, de költekezni, piálni, szerencsejátékozni szeret, mindezt anyu pénzéből.
Az öcsém nem hajlandó csak 40-50ezer forintos cipőkben mászkálni minimum, persze anya pénzéből, és nem eszik sima főzeléket, csak gourmet ételeket.
Én turkálóból öltözöm.
De ha néha dolgozik, akkor is anyám vásároljon rá.
Ahol dolgozom ott is két biztonsági őr durván szerencsejáték függő, az egyik a szülei pénzét verte már el, a másikról is vannak sztorik. Tegnap olyan kollégával beszéltem, akinek mindkét fia egy igazi here és már azt várja, hogy kirepüljenek, mert csak a pénzét nyelik.
Akkor én milyen következtetést vonjak le? Ja, a nők a pénzéhesek...elmentek a p-csába most már tényleg.
Az meg a másik, hogy a szerény nőket ti ( nice guy) észre sem veszitek, csak a fullos instamaca kell, aki nyávog nektek.
Hol lehet veled ismerkedni utolsó? :) pont az ilyet keresek magamnak mint te
22f
13:Sajnos munkanélküli.
Egyébként valóban van igazság tartalma annak,hogy a férfiak körében közkedveltebbek az "insta modellek", azonban a férfiak nem ragaszkodnak ehhez a "típushoz". Ahogy én észre vettem ,leginkább a nők szokták túltolni ezt az egész egzisztenciális kérdést,ahol kötelezően meg kell lennie a férfi alatt a BMW-nek és egyéb pár száz ezres fizetésnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!