Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1.5M fizetéssel gazdag egy pasi a nőknél?
Haverom panaszkodik hogy így is csóró a luxusautós jampikhoz képest. Neki még luxus lakóparki lakása sincsen, még évekig spórolhat rá ha nem akar hitelt.
Azt mondja hogy őt nem tartják gazdag pasinak. Nincs lakása, autója, hiába öltözik jól , nem nézik ki belőle hogy pénzes ezért levegőnek nézik.
Tapasztaltam én is ahogy lekoptatta egy normális 28 éves nő azzal, hogy neki anyagi biztonság kell, gyereket akar már, ahhoz meg ház és autó kell. Spec egy diplomás, átlagos kinézetü volt. Viccelődtünk is hogy most dobja ki a bankkártyáját vagy vigyen a randira 3 havi bankkivonatot hogy ne nézzék semmi csórónak?
Az ilyen noket kerulje el messzire!!! Hosszutavon nyeri fog vele, meg akkor is, ha most rossz, hogy nincs baratno.
Gyerekneveleshez auto kell?? JAJA
Meg haz? Egy lakas mar nem is eleg?
1.5M fizetessel azert mar lehet valamit kezdeni, ha nem szall el az ember.
En meg a parom 12 eve a 100 ezres fizetesunkbol osszesporoltunk majdnem 2 millat szoval nem tom.
Az aranyasoknak biztos csoro, de miert akarna ilyen not?
Most komolyan nem ertem a kerdest. Nyilvan nem keres keveset, de mint irtad nincs se haza, se auto ami kell egy gyerekhez.
“neki anyagi biztonság kell, gyereket akar már, ahhoz meg ház és autó kell.” Nem erzed az ellentmondast a kerdesben?? Komolyan nem ertelek. Hova szuljon neki akarki is gyereket, a bankszamlajara? Itt most nem arra gondolok, hogy a ferfi dolga az auto, meg a haz, mert mindenkinek legyen sajatja, de konyorgom ha mar annyira felvag a penzevel akkor, hogy nincs neki se auto se haz? Mert nem anyuhoz kene vinni egy not +25 evesen.
Másfél millából miért kell évekig spórolni egy ingatlanra? 120 az albérlet, meg egy milla a kaja, vagy mi?
32/f
És miből képez vagyont, akinek még nincsen okoska? Csak nem a fizetéséből? 😎
32/f
Ezt mondom én is menőmanó. 😎
32/f
Az elviselhetetlen személyiségedet nem tudod megvenni semennyi pénzért.
Amit írsz csak kifogás arra hogy mennyire nem vagy szerethető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!