Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 1.5M fizetéssel gazdag egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

1.5M fizetéssel gazdag egy pasi a nőknél?

Figyelt kérdés

Haverom panaszkodik hogy így is csóró a luxusautós jampikhoz képest. Neki még luxus lakóparki lakása sincsen, még évekig spórolhat rá ha nem akar hitelt.

Azt mondja hogy őt nem tartják gazdag pasinak. Nincs lakása, autója, hiába öltözik jól , nem nézik ki belőle hogy pénzes ezért levegőnek nézik.

Tapasztaltam én is ahogy lekoptatta egy normális 28 éves nő azzal, hogy neki anyagi biztonság kell, gyereket akar már, ahhoz meg ház és autó kell. Spec egy diplomás, átlagos kinézetü volt. Viccelődtünk is hogy most dobja ki a bankkártyáját vagy vigyen a randira 3 havi bankkivonatot hogy ne nézzék semmi csórónak?

2018. nov. 5. 22:30
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Nem. A gazdagság nem a fizetésen múlik.

Aki ért a pénzügyekhez az tudja, hogy nem a bevétel mértéke számít. Teljesen mindegy, hogy mennyit keres, ha többet vagy pont annyit el is költ minden hónapban. Még mínuszban is lehet az illető. Abszolút nem ez számít.

Van olyan ember, aki ennek a fizetésnek a töredékéből már tud saját, tehermentes lakást felmutatni 30 éves kora körül, más meg milliókból is nincstelen vagy adósságspirállal küzd.

Úgy tekintek a saját pénzügyeinkre is, hogy X összeg bejön havonta, akkor ennek minél nagyobb részét őrizzük meg értékálló dolgokban, hogy maradjon is utána valami. Egy ember élete során elég sok pénzt keres, most ne a minimálbéreseket nézzük. Egy diplomás vagy egy jó szakmunkás élete során, akár 100-200 millió forintot is megkeres. Nézd meg életük végén ki után mennyi vagyon marad! (Én is tudom, hogy a pénzt a sírba nem lehet magunkkal vinni, de a szemléltetés miatt érdekes.) Igazából a világ összes pénzét el lehet szórni. Mondom ezt nőként.

2018. nov. 6. 10:35
 12/15 anonim ***** válasza:

Sosem jönnék össze egy olyan pasival, aki a "luxusautós jampikhoz" hasonlítgatja magát, mert ez szerintem szánalmas. Meg az is, hogy kb az az életcélja, hogy őt gazdagnak lássák mások. Siralmas.

Az a "normális" 28 éves nő meg egyáltalán nem normális, az oké, hogy neki gyerek kell de ház meg autó meg anyámkínja... hát elmehet a búsba. A normális nők nem a pénzt nézik, meg a házat meg az autót, hanem az embert.

Úgyhogy tanácsom a haverodnak: ne erőlködjön ennyire, ne igyekezzen a világ tudtára adni a 1,5 millás fizetését, és keressen egy _tényleg_ normális nőt. 30/N

2018. nov. 6. 13:17
 13/15 anonim ***** válasza:

3 év alatt simán tud venni egy kocsit meg egy házat ! Mióta keres ennyit ?

Ám igen ez még kevés annak a rétegnek aki a luxushoz szokott ! Vannak olyan emberek akiknek annyira megy az üzeltük , cégük hogy több 100 milliót keresnek egy évben! Szóval azok a nők akik ezekhez az emberekhez szoktak még így is kinevetnék a haverodat!

2018. nov. 6. 13:25
 14/15 A kérdező kommentje:

Nem rólam szól a kérdés, én csak kiváncsi szemlélője vagyok a dolgainak. Pár hónapja keres ilyen jól, mindent félretesz. Akar majd szép lakást de autót egyelőre nem. Mivel már 30-hoz közelebb lett mint 20-hoz, úgy gondolja hogy már nem venne saját magának lakást, hanem ha összejönne egy normális, rendes 25-35 éves nővel, akkor majd együtt vennének valamit ami végleges (van ilyen manapság?)

Amúgy nagy hibája hogy tényleg ezeket a szebb nőket keresi mert úgy gondolja ha már jól keres, akkor miért ne. Viszont tényleg semmi látszata annak hogy gazdag lenne. Én 240 nettót keresek, de előbb hisznek gazdagnak mint őt, mert jobban tudom adni az önbizalomteli, jólkereső férfit. Van hitelre vett lakásom-autó is és sokkal könnyebben becsajozok. Bár ahogy a havernak is mondom, ezek a szebb kinézetű nők aztán rögtön levágják mi van és kapcsolat nem lesz.

El lehet ítélni a haveromat, de minden gazdag ismerősöm ilyen típusú nőt keres vagy ilyen a felesége! Pl. gazdag építési vállalkozó elvette a fiatal, csodaszép ügyvédjelöltet. Azóta a csaj otthagyta az állást, lebabázott és a luxusautóval hordja a gyerekeit erre-arra. Aztán majd nyit pár év múlva egy saját irodát. Na ez a csaj szóba nem állt volna a haverommal, velem meg duplán nem! És tanult, okos!

2018. nov. 6. 13:59
 15/15 anonim ***** válasza:

Ha a pénzével akar nőt fogni, akkor az a nő olyan is lesz. Kérdés, hogy mi a prioritás. Egyébként jobb lenne a belső tulajdonságaival feleséget keresni és eltitkolni az elején a nagy jövedelmét.

Nem hiszem, ha ismerkedésnél feljön a lakás téma, hogy egy normális nő elfutna egy ehhez hasonló választól: Egyelőre albérletben élek, de évek óta gyűjtögetek egy lakásra, mert nem szeretnék hitelt felvenni. Remélem, hogy ez a célom minél hamarabb teljesül.

Igazából a legtöbb nőnek, aki komoly kapcsolatban gondolkodik, annyi elég, hogy lássa, hogy a másik igyekvő, takarékos és vannak céljai. Nem a BMW kulcsát kell mutogatni, hanem a biztos hátteret, amire lehet építeni közösen.

2018. nov. 6. 14:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!