Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire igaz az a sztereotípia, hogy a nők leginkább csak a gazdag férfiakkal jönnek össze?
37 éves vagyok, soha egyetlen gazdag pasim sem volt, pedig lehetett volna. De én nem szeretek tárgyként funkcionálni, sem pedig beosztottként, rühellem a lekezelő stílust, és ez általában már az első randikon előjött ez a probléma, és időben leléptem.
A kereslet-kínálat értelmében vannak ilyen nők, persze, és megvannak hozzájuk a pasik is. De van, aki visítva menekül a gazdag pasik sztereotípiájától (ha már általánosítunk), és akkor se kellene neki, ha az utolsó szaporodóképes hím lenne a földön az illető.
Az a nő, akinek ez kell, akinek a pénz a legfontosabb, az olyan is. Ezeket a pasikat csak bizonyos külsővel lehet behúzni (és bármelyik átlagos csajból csinálok instamacát, ha van rá elég pénz, mert a szilikon, a műhaj-műpilla-műminden, meg némi fogyókúra, edzés, és smink hatására bárki nézhet ki úgy, mint egy instamodell), és ennek a külsőnek a fenntartása is pénzbe kerül. Valószínűleg neked is ez a típus jön be, kérdező, csak nincs meg rá az anyagi kereted. De attól, hogy ilyeneknél próbálkozol, az nem jelenti azt, hogy ezek lennének a valódi nők.
23:A statisztikát nem tudom , én csak tippeltem egy arányt az engem ért környezeti hatások függvényében. Emellett írtam is,hogy az arányra lennék kíváncsi.
24: Én nem típusokra bontom a nőket és aszerint ítélem meg őket,hogy bejönnek-e vagy sem.Nyílván van köztük ,olyan aki tetszik,de sosem próbálkoztam még náluk ,mert ,ahogy mondod nem lenne rá anyagi keretem.
25: Nem én pontoztalak le...
Nem élünk rossza anyagi körülmények között finoman fogalmazva...
De amikor megismerkedtünk, nem az volt az első kérdésem, hogy mennyit keres.
Felőlem kereshett volna havi 6 millàt, ha bunkó, nem tud nőként kezelni akkor lesz@rom.
Nyilvàn kell a pénz az élethez, de egy kapcsolatban nem hiszem, hogy a bankszàmla egyenlege adnà meg a stabilitàst.
N34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!