Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire igaz az a sztereotípi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire igaz az a sztereotípia, hogy a nők leginkább csak a gazdag férfiakkal jönnek össze?

Figyelt kérdés

2018. nov. 8. 10:31
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
79%
Mondjuk annyit hozzá teszek, hogy középosztálybelinek tartom magam, nem vagyok csóró, de gazdag sem. Hidd el, hogy sok nőnek nem minden a pénz, fontos az, hogy milyen a férfi személyisége, külső tulajdonságai, megbízható- e, stb.
2018. nov. 8. 13:41
 22/42 A kérdező kommentje:
Félre ne érts ,tisztában vagyok vele,hogy vannak kivételek és örülök ,hogy te is ehhez tartozol . De ha az arány 80-20 %-ban oszlik el ,akkor nem tehetem meg ,hogy nem a tömegről beszélek.. Persze mindig tisztelet a kivételnek :)
2018. nov. 8. 13:41
 23/42 anonim ***** válasza:
64%
Most komolyan tudnal mutatni valami hivatalos statisztikat arrol hogy az arany 80-20%? Hihetetlenek az itt picsogo “ferfiak”
2018. nov. 8. 13:48
 24/42 anonim ***** válasza:
76%

37 éves vagyok, soha egyetlen gazdag pasim sem volt, pedig lehetett volna. De én nem szeretek tárgyként funkcionálni, sem pedig beosztottként, rühellem a lekezelő stílust, és ez általában már az első randikon előjött ez a probléma, és időben leléptem.

A kereslet-kínálat értelmében vannak ilyen nők, persze, és megvannak hozzájuk a pasik is. De van, aki visítva menekül a gazdag pasik sztereotípiájától (ha már általánosítunk), és akkor se kellene neki, ha az utolsó szaporodóképes hím lenne a földön az illető.

Az a nő, akinek ez kell, akinek a pénz a legfontosabb, az olyan is. Ezeket a pasikat csak bizonyos külsővel lehet behúzni (és bármelyik átlagos csajból csinálok instamacát, ha van rá elég pénz, mert a szilikon, a műhaj-műpilla-műminden, meg némi fogyókúra, edzés, és smink hatására bárki nézhet ki úgy, mint egy instamodell), és ennek a külsőnek a fenntartása is pénzbe kerül. Valószínűleg neked is ez a típus jön be, kérdező, csak nincs meg rá az anyagi kereted. De attól, hogy ilyeneknél próbálkozol, az nem jelenti azt, hogy ezek lennének a valódi nők.

2018. nov. 8. 14:28
 25/42 anonim ***** válasza:
71%
Figyelj haver, nyugodtan adhatod itt a 0% -okat nekem, attól még nincs igazad... Nem tudom, honnan vetted ezt a 80 kontra 20% ot, az is teljesen hülyeség, mint maga az alapfeltevésed a kérdésedben. A környezetemben is ezt tapasztaltam...
2018. nov. 8. 15:02
 26/42 A kérdező kommentje:

23:A statisztikát nem tudom , én csak tippeltem egy arányt az engem ért környezeti hatások függvényében. Emellett írtam is,hogy az arányra lennék kíváncsi.

24: Én nem típusokra bontom a nőket és aszerint ítélem meg őket,hogy bejönnek-e vagy sem.Nyílván van köztük ,olyan aki tetszik,de sosem próbálkoztam még náluk ,mert ,ahogy mondod nem lenne rá anyagi keretem.

25: Nem én pontoztalak le...

2018. nov. 8. 15:19
 27/42 anonim ***** válasza:
76%
Mit gondolsz milyen anyagi keret kell egy nohoz? Vagy netan most a prostikra gondolsz vagy mi?
2018. nov. 8. 15:20
 28/42 A kérdező kommentje:
Én azokról a nőkről beszéltem ,akikről a kérdés szól és ő hozzájuk elég kemény anyagi keret kell. (persze ez nézőpont kérdése). Ez nem azt jelenti,hogy ezek a nők prostik.
2018. nov. 8. 15:23
 29/42 anonim ***** válasza:
78%
Bocs, akkor nem tudom kipontozott le, akkor köszönöm NEKI. Egész egyszerűen azért nem értem a kérdésedet, mert hogyha körbe nézel kishazánkban, akkor szerintem azt mindenképpen te is látod, hogy Magyarországon az emberek nagy/ döntő része párkapcsolatban él, viszont a nagy része az embereknek nem gazdag. Ezért is mondtam, hogy már az alapfeltevéssel sem tudok egyetérteni. ha a nők leginkább csak a gazdag férfiakkal jönnének össze akkor Iszonyatosan sok nő lenne aki nem lenne párkapcsolatban. Nem??!
2018. nov. 8. 15:29
 30/42 anonim ***** válasza:

Nem élünk rossza anyagi körülmények között finoman fogalmazva...

De amikor megismerkedtünk, nem az volt az első kérdésem, hogy mennyit keres.

Felőlem kereshett volna havi 6 millàt, ha bunkó, nem tud nőként kezelni akkor lesz@rom.

Nyilvàn kell a pénz az élethez, de egy kapcsolatban nem hiszem, hogy a bankszàmla egyenlege adnà meg a stabilitàst.

N34

2018. nov. 8. 15:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!