Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érzem kevésnek magam?
Figyelt kérdés
Észrevettem,hogy mindig olyan férfiba szeretek bele akinek kalandos élete volt, általában extrém sportokat is űznek és mellettük nekem még nem nagyon van mit felmutatni. Eddig csak egy diplomám van és még csak most kezdtem el élni az életet úgy 1 éve, az előtt elvoltam mint a befőtt. Megjegyzem ezek a férfiak velem egyidősek.. és ugyanaz a hobbink, de persze ők már jóval tapasztaltabbak benne míg én kezdő vagyok.2018. nov. 6. 13:38
1/1 anonim válasza:
mert a facebook ezt súlykolja beléd, hogy semmit nem érsz. Nyaralásról készült fotók, meg ilyen-olyan kajákról, éttermekről. Sokan így éreznek mint te ne aggódj. A kulisszák mögött ezek az emberek sem érnek ám sokat. Csak jó a körítés. A fényképpel jól elkapott pillanat. Szegénység még a legszebb helyeken is van. Csak ugye ez a képeken nem látszik csak szuper minden hipihupé. Arról sem beszél senki, hogy akciósan meg ilyen olyan kedvezménnyel volt az utazás. Szóval megy a szarrágás rendesen ott is. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!