Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért mondják azt, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondják azt, hogy a nőket a pénz érdekli?

Figyelt kérdés
Férfiként mondom, hogy nem feltétlenül. Fiatalabb, 20-on éves koromban mindig azon vigasztalódtam, hogy majd idősebb koromban lesz velem is nő. Nem így van, pedig több pénzem lett. Lett lakásom, igaz kicsi és külvárosi, de saját volt. Nem repültek rá. Lett autóm, jó persze nem új, de senkit nem érdekelt. Elértem a 40 évet, akkor pedig már túl öregnek tartottak a fiatalok.
2018. nov. 5. 18:09
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Mindenki mondja, hogy ez nem számít, mégis furcsán néz rád a legrendesebb csaj is ha busszal jársz 30 felett. Nekem nem fontos, hogy egyáltalán jogosítványom legyen vagy autóm, nem is akar egy nő sem ismerkedni.
2018. nov. 8. 22:45
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Az a baj,hogy ez kevés. A pénzéhes nőnek az kell,hogy ő shoppingkirálynő lehessen. Lapátolod haza a geppát,ő pedig költi azt sem tudja mire.

Te neki egy átlag életet tudnál nyujtani. Neadj isten dolgoznia is kellene,hogy legyen pénze amit költhet.

Erre max egy apakomlexusos elsőéves egyetemista repülnerá,aki azt hiszi,hogy smucig vagy,de van dellád.

Korodbeli nőt keress aki látja a magyar realitást. És nem egy álomvilágban él amit apu és anyu finanszíroz.

2018. nov. 9. 19:39
 13/13 anonim ***** válasza:
Nézz körbe és rájössz.
2018. nov. 21. 13:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!