Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondják a nők, hogy csak a belső számít, és nem a pénz, és az egzisztencia?
Épp pár hete beszéltem egy 35 körüli ismerősömmel. Jól megy neki: 7 es BMW, havi 6-7 száz ezret keres havonta (az itt vidéken soknak számít), a haverjai is többnyire pénzesek, jó dumája van.
Panaszkodik, hogy tapadnak rá a 20 éves csajok, de úgy ő már megállapodna stb, és nem akar velük szórakozni. (pedig nagyon nem egy sármőr)
Baráti társaságukba már körbeadták egymás barátnőit (persze mikor épp nem voltak együtt az aktuális párok)
Aki korban hozzá illene nők pedig (30 körüliek) 80% elvált, gyereke van stb. maradék 20%ből fele defektes, és aki még így is megvan ott meg a külső az ami hát kkhhhmmmm
Oké ez a kérdés nagyon sarkosítás, de ékes példa, hogy szinte bármelyik huszonéves csajt megkaphatná, úgy hogy csak pénze van, nem egy adonisz.
Míg én mit nyújtok: 26 vagyok, egyedül élek albiba, havi 170 et keresek, van egy öreg autóm.
Viszont tudok szeretni, sosem csaltam meg egyetlen barátnőmet sem, és ki is nézek valahogy sokak szerint bár ezt egyre kevésbé hiszem el.
d ez kb 1 nőnek sem imponáló.
Akkor nincs mese, be kell fejeznem a picsogást itt, és kitalálni valamit hogy tele legyek lóvéval?
Akár kevésbé becsületes módon is?
Mert úgy látom hogy amit eddig éltem jófiú becsületes ember, dolgozó (erre neveltek, ezt láttam otthon) az marhára nem vonzó.
Pedig nincsenek húdemekkora igényeim egy nővel szemben, tehát nem az van hogy csak a modell alkatú csajok jönnek be és itt rimánkodok.
A szörnyű az, hogy egy átlagos nőt is jóval könnyebb megszerezni egzisztenciával mintsem átlagos szürke háttérrel...:(
MEgint valaki, aki nem képes gondolkodni!
A 20 év körüli lányok - mármint azok, akik az ismerösödre ragadnak - azok, akiknek a pénz számít, mert ebböl "élnek". (Erre van más megnevezés is, de goddolom, egyedül is ki tudod találni, mire gondolok)
A korban hozzáillö nök - ök azok, akik nem a pénzre mennek/mentek - meg ezek szerint kiesnek, mert már volt kapcsolatuk, esetleg gyerekük is, ami 30 fölött azért teljesen normális dolog. A "defektes" meg "külsö HM"-re jobb, ha nem reagálok!
Az viszont teljesen érthetö, ha egy normális nö, aki családot is tervez, nem úgy gondolja, hogy ö majd eltart egy férfit is, magát is meg az esetleges gyerekeket is, miközben a férfi fizetése arra sem elég, hogy ö egyedül megéljen belöle. Ez nem azt jelenti, hogy a pénzre hajt, hanem hogy reálisan nézi egy pár/család megélhetését és elvárja, hogy ezt közösen finanszírozzák, ne pedig ö egyedül.
Azzal, hoyg egyedül élsz, nem lenne gond, azzal sem, hogy albérletben, de a fizetésed azért eléggé egy-ember szintre elég maximum.
Viszont az ilyen nyavalygó, másokra irigykedö tipus az, ami igencsak visszataszító.
A becsületes, dolgozó ember elég lenne, ha az "ember" is megfelelö lenne, te pedig nem az vagy a kérdésed alapján.
Ezen az sem változtatna, ha tele lennél pénzzel, mert elgfeljebb olyan nök keresnének, akik mindenkinek megállnak, nemcsak neked.
ellentmondasz magadnak:
azt írod, hogy közösen kell megteremteni a jövőt. Hogy a nő nem akar eltartani senkit.
Ergo ami közös, akkor nem azt jelenti h a férfi!
nemde?!
vagy úgy képzeled h a férfi keressen 4 kilót, a nő 2-t és majd boldogság? Mert ha fordítva van akkor az a férfi már életképtelen?!
Hangsúlyozom: vidék. nem pestről beszélek. Ott tényleg kevés a havi 170 egyedül. Itt elég jónak számít.
"A szörnyű az, hogy egy átlagos nőt is jóval könnyebb megszerezni egzisztenciával mintsem átlagos szürke háttérrel...:("
Jaj, ne legyünk már álszentek! Miért ne választaná valaki kettő közül a jobbat? Akkor sírj emiatt, ha a férfiak nem tapadnak jobban egy jó külsejű nőre, mint egy szürkére.
Az a helyzet, hogy a nők maguk is elhiszik ezt, hogy nem a pénzre meg az egzisztenciára buknak, szóval ők nem tudatosan hazudnak. Ők tényleg őszintén hisznek benne, hogy a belső értékekre buknak, meg a kisugárzásra, csak épp odáig nem jutnak el agyilag, hogy felismerjék, hogy annak férfinak a belsejét, kisugárzását tartják vonzónak, aki sokra vitte az életben.
Ez egy sima evolúciós drive, a nők a sikeres férfiakra buknak.
Csak ma már egy férfi sikerességének a mércéje nem az, mint az őskorban, hogy minél nagyobb fadorongot tud lóbálni, annál sikeresebb, hanem minél több pénzt keres, annál sikeresebb.
de nem számít az eszköz, hogy ezt droggal, stikli üzletekkel, meg mindenféle támogatások lenyúlásával éri el. Ergo nem számít a becsület, sem a megtett út, csak a végeredmény.
de nagyon jól írtál 53 as, magam is így gondolom!
2. hozzászóló:
lehet általánosítani, én is azt tettem a kérdésemben, nem vitatom. De ha magamat nézem mint férfi, sokkal többet ér egy átlagos külsejű nő, lelkiismeretes belsővel, akit még NŐnek, embernek neveltek, és nem tip top külsővel pénztárcára hajtónak.
Csak azért keseredtem el, mert már az ilyen lányokat is az egzisztencia vonzza..., nem az hogy ki milyen ember legbelül.
evolúció. tényleg.
éppen gondolkoztam ezen a napokban, hogy talán egyfajta szelektálódás ez, hogy aki nem talál párt, ne is szaporodjon. sajnos komolyan elgondolkoztam ezen, hogy bennem van a hiba. (fejben legalábbis biztosan)
Nem szàmít honnan van,pontosan jól làtod.
Mindig az erõsebb férfi b..szik nekik jut a legtöbb nõ legyen az akàrmilyen.
Ez van,neked nehéz dolgod van és nehéz is lesz mert a nõk élményeket akarnak amihez pénz kell.
Volt egy pasi az életemben, aki mindent pénzzel akart megoldani, a randik után 10-20ezreseket adott vagy épp eurót, ha csak azvolt nála, mondván, hogy vegyek magamnak amit szeretnék, taxival mentünk városok közt, és semmi se számított ilyen téren, de a pénz nem pótolja a törődést vagy a szeretetet, de még egy ajándékot sem.
A vőlegényemmel egy szobát bérlünk, a diákmunkámmal és a fizetésével kb. 180 ból élünk ketten. Épp kiköhögjük a kombinált bérlet árát és perselyben gyűjtjük a 200asokat 1 éve, hogy le tudjunk menni a Balatonra 3 napra idén is.
A vőlegényem kopaszodik és van egy kis pocija, meg gyógyíthatatlan örökletes bőrbetegsége, de a világ legjobb embere és minden vele töltött percet csodának érzek és nem cserélném el semmiért ezt az érzést.
Szóval szent meggyőződésem, hogy valami beteg, torz mintát látsz magadkörül és nagyon nagyon elfuserált körökből való némberekből szeretnél válogatni.
Ha tényleg arra vágynál, amit mondasz, akkor máshol keresnél barátnőt.
Így viszont azt kell hinnem, hogy te magad vágysz arra, hogy tele legyél lóvéval és tapadjanak rád a 20 éves pillangók.
"ellentmondasz magadnak:
azt írod, hogy közösen kell megteremteni a jövőt. Hogy a nő nem akar eltartani senkit.
Ergo ami közös, akkor nem azt jelenti h a férfi!
nemde?!
vagy úgy képzeled h a férfi keressen 4 kilót, a nő 2-t és majd boldogság? Mert ha fordítva van akkor az a férfi már életképtelen?! "
Nem, nem mondok ellent magamnak és nem írtam olyat, hogy a férfinek dupla annyit kell keresnie.
Söt elvileg az sem lenne probléma, ha a nö keres többet, de arra alapozni nem lehet, hoyg a nö majd eltartja magát, a férfit meg a gyerekeket is.
Szerintem az a logikus, ha mindketten annyit keresnek, amiböl saját maguk jó színvopnalon meg tudnak élni - nem egyszobás albérlet meg a lehetö legolcsóbb kaja -, és amiböl félre is tudnak tenni biztonságnak.
Alapesetben a közös élet nem olcsóbb, és bele kell azt is számítani, hogy a nök keresete jópár évig igencsak lecsökken, ha gyerek(ek)et is vállalnak és ez idö alatt a férfinek kell annyit keresnie, hogy a normál életszínvonal megmaradjon.
Ettöl függetlenül olyan helyre sosem mennél lakni, ahol az 170ezer már jó keresetnek számít, mert ott sem normális munkalehetöség nincs, sem a gyerekeknek nem lenne jövöje.
Te összemosol néhány fogalmat, általánosítasz néhány példából kiindulva.
- A helyespasi utáni vágy örökletes, genetikailag alakult ki, ha nem születtél helyesnek, örökre letehetsz arról hogy boldog leszel.
- A mai szemmel nézve sikeres ember utáni vágyat viszont civilizáció hozta és elsősorban nevelés kérdése.
Amint a lányom hazahoz egy drogos köcsögöt akinek az egyetlen előnye hogy apuci egy BMW-t rakott a segge alá, addig élt. De nem minden szülő gondolkodik így és akkor még finoman fogalmaztam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!