Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondják a nők, hogy csak a belső számít, és nem a pénz, és az egzisztencia?
Épp pár hete beszéltem egy 35 körüli ismerősömmel. Jól megy neki: 7 es BMW, havi 6-7 száz ezret keres havonta (az itt vidéken soknak számít), a haverjai is többnyire pénzesek, jó dumája van.
Panaszkodik, hogy tapadnak rá a 20 éves csajok, de úgy ő már megállapodna stb, és nem akar velük szórakozni. (pedig nagyon nem egy sármőr)
Baráti társaságukba már körbeadták egymás barátnőit (persze mikor épp nem voltak együtt az aktuális párok)
Aki korban hozzá illene nők pedig (30 körüliek) 80% elvált, gyereke van stb. maradék 20%ből fele defektes, és aki még így is megvan ott meg a külső az ami hát kkhhhmmmm
Oké ez a kérdés nagyon sarkosítás, de ékes példa, hogy szinte bármelyik huszonéves csajt megkaphatná, úgy hogy csak pénze van, nem egy adonisz.
Míg én mit nyújtok: 26 vagyok, egyedül élek albiba, havi 170 et keresek, van egy öreg autóm.
Viszont tudok szeretni, sosem csaltam meg egyetlen barátnőmet sem, és ki is nézek valahogy sokak szerint bár ezt egyre kevésbé hiszem el.
d ez kb 1 nőnek sem imponáló.
Akkor nincs mese, be kell fejeznem a picsogást itt, és kitalálni valamit hogy tele legyek lóvéval?
Akár kevésbé becsületes módon is?
Mert úgy látom hogy amit eddig éltem jófiú becsületes ember, dolgozó (erre neveltek, ezt láttam otthon) az marhára nem vonzó.
Pedig nincsenek húdemekkora igényeim egy nővel szemben, tehát nem az van hogy csak a modell alkatú csajok jönnek be és itt rimánkodok.
A szörnyű az, hogy egy átlagos nőt is jóval könnyebb megszerezni egzisztenciával mintsem átlagos szürke háttérrel...:(
"egyedül élek albiba"
bele élsz az albiba?
miért nem írjátok soha oda a megfelelő szavak végére az N (ban,ben) betűt?
nem albiba, hanem albiban!
Kedves Ollós
kérlek áruld már el, hogy szted mit kell tennie egy férfinak azért, hogy megtartson egy nőt?
írod h a pénz nem elég, írod h nem tudok élettárs lenni, mert nincs pénzem.
Akkor?!
csak az van nem, hogy ha megvan az anyagi háttér, akkor minden van? szerelem szeretet is...
és mégis mindenki azt mondja h pénzért nem vehetsz meg bármit...dehogynem! MINDENT megvehetsz!
Tudod kérdező, veled nem a pénz hiánya a baj. Hanem hogy szánalmas vagy , ezt egy nő se szívleli.
Nem vitatom hogy vannak libák akik a pénzre buknak- de ami a sikeres férfiakban igazán vonzó, az a magabiztos kiállás, a légkör ami körülveszi őket, a modoruk, a stílusuk. És azzal ellentétben amit hiszel, ehhez nem elég ha pénzes valaki. Van akiben a jó anyagiakkal együtt sincs ez meg.
Na megmondoom: odafigyelés kell, törődés, az hogy éreztesd vele, hogy gondolsz rá. Végezz házimunkát magadtól is, nem csak nyüsszögésre meg nyaggatásra. Tölts vele időt. Kedveskedj neki. Inkább időt tölts vele, ne a pénzt hajszold. Vállalj te is felelősséget a közös életetekért. Eszedbe ne jusson, hogy ne engedd dolgozni. Természetesen ezt el is várhatod tőle.
Ha valaki a pénzre tud csak ráállni, semmi másra, az éljen prostival. Nektek csak a pénz számít, mintha a 10 millió ku*****a országában élnénk. Ez már uncsi. Ugorjunk!
Ja, és még annyit, hogy annyira féltitek a pénzeteket, mintha legalább milliókat rejtegetnétek a matracban. Most higyjem is el? Ugyan már. A 10 millió csóró országában, persze...
Akkor éljetek a pénzzel.
#36, olyanra nem sajnáljuk a pénzt, ami visszahozza az árát. De rátok költeni annyi mint lehúzni a vécén.
Inkább megfogadom a tanácsom és költöm magamra.
Nagyszerű. Így legalább hamarabb lemorzsolódik a hulladék.
Maradjatok csak prostiknál, meg import nővel, ha csak ennyire futja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!