Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért mondják a nők, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondják a nők, hogy csak a belső számít, és nem a pénz, és az egzisztencia?

Figyelt kérdés

Épp pár hete beszéltem egy 35 körüli ismerősömmel. Jól megy neki: 7 es BMW, havi 6-7 száz ezret keres havonta (az itt vidéken soknak számít), a haverjai is többnyire pénzesek, jó dumája van.

Panaszkodik, hogy tapadnak rá a 20 éves csajok, de úgy ő már megállapodna stb, és nem akar velük szórakozni. (pedig nagyon nem egy sármőr)

Baráti társaságukba már körbeadták egymás barátnőit (persze mikor épp nem voltak együtt az aktuális párok)

Aki korban hozzá illene nők pedig (30 körüliek) 80% elvált, gyereke van stb. maradék 20%ből fele defektes, és aki még így is megvan ott meg a külső az ami hát kkhhhmmmm

Oké ez a kérdés nagyon sarkosítás, de ékes példa, hogy szinte bármelyik huszonéves csajt megkaphatná, úgy hogy csak pénze van, nem egy adonisz.

Míg én mit nyújtok: 26 vagyok, egyedül élek albiba, havi 170 et keresek, van egy öreg autóm.

Viszont tudok szeretni, sosem csaltam meg egyetlen barátnőmet sem, és ki is nézek valahogy sokak szerint bár ezt egyre kevésbé hiszem el.

d ez kb 1 nőnek sem imponáló.

Akkor nincs mese, be kell fejeznem a picsogást itt, és kitalálni valamit hogy tele legyek lóvéval?

Akár kevésbé becsületes módon is?

Mert úgy látom hogy amit eddig éltem jófiú becsületes ember, dolgozó (erre neveltek, ezt láttam otthon) az marhára nem vonzó.

Pedig nincsenek húdemekkora igényeim egy nővel szemben, tehát nem az van hogy csak a modell alkatú csajok jönnek be és itt rimánkodok.

A szörnyű az, hogy egy átlagos nőt is jóval könnyebb megszerezni egzisztenciával mintsem átlagos szürke háttérrel...:(

2017. jún. 13. 07:43
1 2 3 4 5 6
 51/51 anonim ***** válasza:

"A szörnyű az, hogy egy átlagos nőt is..."

Tudtad?

Az átlagos nőnek is úgyanaz van a lába közt, és valószínűleg "jobb" is, mert mivel átlagos nőről van szó (kitudja mi neked az átlagos, nem jár szoláriumba?) tehát mivel átlagos, kevés kukac járt a combja között, ami önmagában átlag fölé emeli az átlagos nőt.

A nem átlagos, csúcs-liba, az nem fog ablakot mosni,felmosni,felvarrni a gombot az ingedre...

Tényleg egy ilyen csúcs-libát akarsz, akivel menőzhetsz, de képtelen összeütni neked, egy ehető ebédet...ja étterembe viszed a drágaságod, a topmodellkét.

– Ilyen gyönyörű lilát még sosem láttam! – mondogatta.

– S az illatuk! – susogta az öreg tölgyfa. – Érzi azt még a legfelső levelem is!

A két szélső ibolya ibolyákhoz illő szerénységgel hallgatta a dicséreteket. A középső azonban így dohogott:

– Eh, mit érek a szépségemmel, s illatommal, ha itt kell megbújnom a homályban. Lila színem ugyan nem tűnik föl senkinek. Lennék csak sárga, mint a rózsa, hogy kiviríthatnék az árnyékból is!

Kapóra jött hát neki Cserebere, a manó. Ez a manó onnan kapta a nevét, hogy erdőszerte állandóan csereberélt. A vadméhnél egy kupica frissítő harmatcseppért mézet cserélt, melyért a medvétől egy marék bundaszőrt kapott. Ezt a madaraknak adta tovább fészekbélésül, s cserébe fényes tollakhoz jutott, melyeket ismét elcserélt…, de ki is tudná követni Cserebere manó valamennyi adását-vevését. Most éppen úgy járta az ösvényeket, hogy ezt kiáltozta:

– Illatot veszek! Mindenféle virágillatot veszek!

Meghallotta e szavakat a kótyagos kis ibolya is és megállította a manót.

– Három makkcsészényi illat van a kelyhemben, legfinomabb minőség. Egy makkcsészényit átadok neked, ha cserébe sárgára fested szirmaimat!

Így is lett. Egy makkcsészényi illatot kimértek az ibolya kelyhéből s azt Cserebere manó – jól bedugaszolva – betette a zsákjába. Zsákja mélyéről, bükklevél zacskóban, sárga festékport halászott elő. Feloldották esővízben s az ibolya belemártotta a fejét. Mikor újra fölegyenesedett, olyan sárgák voltak a szirmai, mint a rózsának!

– Szép vagyok-e, kucsmagomba bátyám? – kérdezte izgatottan.

– Olyan szép vagy húgom – felelte a gomba –, hogy az ibolyázó gyerekek biztosan külön csuporba tesznek majd téged. Megeszem a tulajdon kucsmámat, ha nem így lesz!

Boldogan kacagott erre a sárgaszirmú ibolya. Boldogsága azonban nem tartott egy napnál tovább. Az új pirkadat már ismét sóhajtozásban találta.

– Eh, mit érek sárga szirmaimmal, ha itt kell megbúnom a gizgazok alján. Ilyen alacsonyan ugyan nem tűnök fel majd senkinek. Lenne csak hosszú száram, mint a rózsának, hogy felmagasodhatnék a füvek fölébe!

Ezúttal sem volt hiába a sóhajtozás. Cserebere manó – cserébe a második makkcsészényi illatért –csalhatatlan hatású szárnövesztő pirulát adott. Még a hajnali harmatcseppben be is vette azt kótyagos kis ibolyánk.

– Brr, de keserű! – fintorította el porzócskáit, s meg is rázkódott. De íme: szára azonnal megnyúlt, messze a füvek és gizgazok fölé.

– Szép vagyok-e, bátyám? – kérdezte izgatottan a kucsmagombától.

– Olyan szép vagy húgom – felelte a gomba –, hogy az ibolyázó gyerekek véled köszöntik majd fel még a tanító nénit is! Megeszem a tulajdon kucsmámat, ha nem így lesz!

Erre még boldogabban kacagott a sárgaszirmú, hosszúszárú ibolya. Ámde most sem tartott sokáig a boldogsága. Az elkövetkező nap megint csak az ő sóhajtozására pirkadt.

– Eh, mit érek sárga szirmaimmal, magas termetemmel, ha olyan sima vagyok, mint holmi közönséges fűszál. Ilyen csupaszon meg nem akad rajtam a szeme senkinek. Lennének csak szép piros, hegyes tüskéim, mint a rózsának! Azokon tudom fennakadna mindenki tekintete.

Ez a kívánság sem volt teljesíthetetlen Cserebere manó számára. A harmadik makkcsészényi illatért cserébe tetőtől talpig bekente a kótyagos ibolyát tüskehajtó kenőccsel. Csípett a kenőcs, hogy még könny is szökött az ibolya vadonatsárga pilláira, viszont a tüskék tüstént elborították a szárát. Pirosan, hegyesen, mint a rózsáét.

– Szép vagyok-e, bátyám? – kérdezte izgatottan a kucsmagombától.

– Olyan szép vagy húgom – felelte a gomba –, hogy az ibolyázó gyerekek még a herbáriumba is belepréselnek majd téged. Megeszem a tulajdon kucsmámat, ha nem így lesz!

Most már semmi sem hiányzott az ibolya boldogságához. S csupán azt várta, hogy megérkezzenek valahára az ibolyázó gyerekek.

Sor került arra is hamarosan. Panni, Ferkó s még sok-sok kislány és fiú látogatott el egy szép vasárnapon az erdőbe. Mikor az öreg tölgyfához értek, csinos ibolyacsokor volt már mindegyikük kezében.

– Idenézzetek! – kiáltotta Panni.

– Most! Most! – repesett a sárgaszirmú, hosszúszárú és pirostüskés ibolya. – Most ünnepelnek majd engem különleges szépségemért!

De Panni s a többiek furcsálkodó arccal vették körül a szokatlan virágot.

– Hát ez? – kérdezte egy szeplős kislány. – Csak nem ibolya akar lenni?

– Ugyan! – legyintett Ferkó. – Akkor szép lila lenne a színe, mint ennek ni! – és letépte a jobbfelől álldogáló ibolyácskát.

– Meg a szára sem lenne ilyen idétlenül hosszú – tódította Panni –, csak amekkora illik a kicsi fejéhez. Mint ennek ni! – és letépte a balfelől álldogáló ibolyácskát.

– A fejének mégis ibolya formája van – makacskodott a kis szeplős. – Hadd szagolom hát: az illata milyen! – ezzel egészen közel hajolt a sárga szirmokhoz. – Ó! – mondta aztán csalódottan – hiszen semmi szaga sincsen.

– Csúf is, szaga sincsen, hagyjuk hát itt! – kiáltozták mind a gyerekek.

De Öcsi, a legkisebb, megsajnálta.

– Ne maradjon egyedül szegény. ÉN letöröm – határozta el s már nyúlt is érte. No, kapta is vissza a kezét azonnyomban. – Juj! Megszúrt a gonosz! – pityeredett el a kisfiú.

– Ne búsulj, Öcsi! – vigasztalta a nénje. – A csúf virág itt marad a tüskéivel, magának. Hanem ezt a jó kucsmagombát hazavisszük, édesanyánk befőzi a levesbe.

Kucsmagomba bátya megkönnyebbülten sóhajtotta:

– Legalább nem kell megennem a tulajdon kucsmámat!

Így sült fel az ibolya, aki elfecsérelte az illatát, hogy végül ne legyen se ibolya, se rózsa. Meséjét az öreg tölgyfa szívesen elsuttogja bárkinek. Ha nem hiszitek, kérdezzétek meg egyenesen tőle.

2017. júl. 20. 11:51
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!