Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért mondják, hogy a pénz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondják, hogy a pénz számít? Nekem még p**cs.hu-n sem válaszolnak a nők.

Figyelt kérdés
Van pénzem, regisztráltam, prémium tag vagyok - megnézik a képeimet, és eltűnnek

2018. ápr. 12. 08:13
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
48%

Ha lenne pénzed valóban, akkor nem így lenne.

Kolleganőm mindhárom fia levágó súlyban van, és fullos nője van mindháromnak (már évek óta).

De ezek a pasikák tényleg tele vannak pénzzel.

(Elég bunkók is, és nem is tanult pasik.)

2018. ápr. 12. 08:19
 2/20 A kérdező kommentje:
Mutassak NAV jövedelemigazolást vagy bankszámlakivonatot? Hihetetlen.
2018. ápr. 12. 08:21
 3/20 anonim ***** válasza:
79%

Milyen képeid vannak?

Akinek sok pénze van, azon látszik is.

Én is ismerek egy 200 kiló körüli zsírdisznót, aki havi 1 millió körül keres, és mindig valami cica babával van.

2018. ápr. 12. 08:29
 4/20 A kérdező kommentje:
Sima arckép, nem vagyok hivalkodó. Zsírdisznó sem, és havi egymillió felett keresek. Viszont abszolút sikertelen vagyok a nők terén.
2018. ápr. 12. 08:31
 5/20 anonim ***** válasza:
73%

Ápolt vagy?

Haj, szemöldök, arcszőrzet, fogak?

Sokan keresnek prostit, a jókèpűbbek is.

Viszont lehet olcsójánosnak tűnsz, hiába keresel 1milla felett, ha mondjuk alkalmanként csak 30at költenél a csajra, azt is 2 hetente.

2018. ápr. 12. 08:55
 6/20 A kérdező kommentje:
Adok magamra, de nem vagyok férfias. Kisfiús arc, stb. Nem nézek ki jól.
2018. ápr. 12. 08:56
 7/20 anonim ***** válasza:
55%

Akkor legyél hivalkodó, mindezt úgy, hogy a lányok mondhassák, hogy magad miatt szeretnek, ne azt érezzék, hogy megveszed őket.

Ne azért vidd egy étterembe, mert az drága, hanem mert szerinted ott a legfinomabb a szarvasbélszín és a tiramisu.

2018. ápr. 12. 08:57
 8/20 A kérdező kommentje:

El sem jutok addig, hogy vacsora. Rendes társkereső próbálkoztam sokat, gyakorlatilag semmi. Akkor gondoltam, hogy felmegyek egy ilyen oldalra (nekem sem az volt az életcélom, hogy fizetett nőm legyen), de itt is ugyanaz az eredmény: semmi.

Évek óta nem volt barátnőm, randim.

2018. ápr. 12. 09:18
 9/20 anonim ***** válasza:
44%

A pénz magában nem lesz elég.

Budapesten 10-20 ezren keresnek millió felett, országosan 40-50.

A lányoknak meg elég 1, esetleg 2 pasi.

Mással is ki kell tűnnöd.

2018. ápr. 12. 10:01
 10/20 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy amivel ki tudnék tűnni, az minimum 5 perc beszélgetés után derül ki.
2018. ápr. 12. 10:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!