Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondják, hogy a pénz számít? Nekem még p**cs.hu-n sem válaszolnak a nők.
Ne rinyál!!! Legalább van pénzed. Én amellett hogy ronda vagyok, még csóró is.
Javaslom, hogy egy másik .hu-ra végződő oldalt látogass inkább. ;)
11: megpróbálom, köszi.
12: persze. Tinderen igyekeztem kihámozni valami relevánsat a képekből, sulijukból...
13: hát nem a két szép szememért van, elhiheted. :D
Nincs pénzem, átlagosan nézek ki és sosem volt gondom barátnőt találni. Van ismerősöm, aki kisfiús arcú és nagyon bírják a nők. 1-2 ronda ismerősömtől eltekintve, nagyjából mindenki tud barátnőt találni. Te vagy szimplán kamu vagy, vagy valamit nagyon rosszul csinálsz.
"havi egymillió felett keresek"
Komolyan mondom, ha egy lány ismerősöm pénzes pasit akar, majd szólok neki, hogy gyk-n minden második az! :D
Megnéztem adatlapodat, szerintem egyik legnagyobb hiba, amit elkövettél, hogy Sugar Boy-ként regisztráltál :)
Megsúgom, azok keresik a pénzes öregebb hölgyeket és urakat, neked viszont Sugar Daddy-ként kellett volna reggelned, mert akkor tudnák rólad, hogy te vagy a támogató, a pénzel kitömött igazi puncimágnes...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!