Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők titokban összefogtak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők titokban összefogtak, vagy mondják hogy nem számít a pénz mikor igenis számít?

Figyelt kérdés
Ha nem emiatt akkor miért csinálják? Miért állítja ezt minden nő? És miért cselekednek ellenkezőleg.
2017. dec. 11. 12:41
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
20%
Mert cink lenne bevallani hogy aranyásó.
2017. dec. 11. 12:44
 2/37 anonim ***** válasza:
76%

Kérlek elemezz akkor engem ki, mint számító nőszemélyt:

A barátom 27 éves, a szüleinél él, nemhogy kocsija nincs, de még tetemes diákhitele van emellé. Ja, és három éve vele vagyok és szeretem, mert tudom, hogy céljai vannak, hogy normális lelkületű, hogy dolgozik, fejleszti magát és maximálisan támogatom őt.

Ő is sírhatba ezen az oldalon, de nem teszi, hanem küzd. Ez különbözteti meg tőled.

2017. dec. 11. 12:45
 3/37 A kérdező kommentje:
Én nem sírok, sok pénzem van.
2017. dec. 11. 12:47
 4/37 anonim ***** válasza:
62%
3.: ja, akkor sok boldogságot :D
2017. dec. 11. 12:49
 5/37 anonim ***** válasza:
75%

Tényleg be lehetne már ezt fejezni és kicsit magatokba nézni... Emberileg semmik vagytok, nincs semmitek, nem tartotok sehol, nincs bennetek semmi értékes, mégis mi a francot akarna tőletek értelmes nő? Nem, abszolút nem az a probléma, hogy csórók vagytok.

Tudod az a helyzet, hogy nem a pénz a lényeg. A pénz egy tünet, ami nem érdekli a nőket. Ami igazán számít, az a sok-sok tulajdonság, ami miatt a férfi egzisztenciát tud építeni. A kitartás, hogy nem másokat okol a kudarcáért, hogy képes és akar fejlődni, magasabb szintre lépni. Hogy szociális, tud kommunikálni. Vannak tervei, céljai és ezekért minden nap tesz. EZ a lényeges és a baromi vonzó. A pénzre magasról teszek, nem kell egy forint se a pénzéből, de a helyes MENTALITÁS elengedhetetlen. Ugyan azok a "képességek" kellenek egy jó munkahely megszerzéséhez, mint egy párkapcsolat kialakításához.

2017. dec. 11. 12:50
 6/37 anonim ***** válasza:
76%
Hallod ha lóvéval sem tudsz csajozni akor a probléma NEM A NŐKBEN KERESENDŐ.
2017. dec. 11. 12:51
 7/37 anonim ***** válasza:
79%

"minden nő"? Nem állítja ezt minden nő.

Van a nőknek többek 3 halmaza:

- aki azt állítja, hogy fontos neki a pénz

- aki azt állítja, hogy nem fontos neki a pénz, és tényleg nem az

- aki azt állítja, hogy nem fontos neki a pénz, de a valóságban mégis az.

Nem tudom, miért csak a 3. halmazt veszik észre sokan, létezik a másik kettő is.

Emellett a "fontos a pénz" elég tág valami.. lehet valaki aranyásó aki elvárja a karibi nyaralást meg a luxus ajándékokat, viszont lehet olyan értelemben is fontos a pénz, hogy az illető egy vele azonos anyagi színvonalon levő párt akar, esetleg nőknél lehet szempont, hogy mi lesz a családdal, ha ő elmegy szülni és otthon marad a gyerekkel, és csak a férfi dolgozik. Ez a nagy átlagnak evidens, és elvárás, közben mégse gold diggerek, nem fogják azt mondani, hogy őket a pénz érdekli..

2017. dec. 11. 12:52
 8/37 A kérdező kommentje:
nem csajozok, mivel feleségem van
2017. dec. 11. 12:53
 9/37 anonim ***** válasza:
36%

"tudom, hogy céljai vannak, hogy normális lelkületű, hogy dolgozik, fejleszti magát és maximálisan támogatom őt. "

Vagyis tudod, hogy lesz pénze. :D

2017. dec. 11. 12:57
 10/37 anonim ***** válasza:
88%
ha minden nő pénzre hajtana, akkor a férfi társadalom 80% ának szinglinek kéne lenni, de fuck logic srácok
2017. dec. 11. 13:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!