Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők titokban összefogtak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők titokban összefogtak, vagy mondják hogy nem számít a pénz mikor igenis számít?

Figyelt kérdés
Ha nem emiatt akkor miért csinálják? Miért állítja ezt minden nő? És miért cselekednek ellenkezőleg.
2017. dec. 11. 12:41
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
89%
Persze, hogy fontos a pénz. Valamiből be kell fizetni azt a k-va gázszámlát, meg enni is kell.
2017. dec. 11. 14:56
 22/37 anonim ***** válasza:
53%

nekem eddig tényleg nem számított a pénz, megvan mindenem ami kell... csakhogy mindig rosszul jártam. Mindig jól indult, de aztán kiderült, hogy pióca, élősködő pasikat fogtam ki, akik nem tettek semmit azért, hogy előrébb jussunk, hiszen mindene megvolt, minek fárassza magát.

Tehát megfogadtam, hogy a következő kapcsolatomban már számítani fog a pénz. Ennyi

2017. dec. 11. 15:49
 23/37 anonim ***** válasza:

"TÖKÉLETES vagyok emberileg, kész főnyereménynek kélne lennem, de az az egy probléma van velem, hogy nincsen pénzem, szóval nem fognak szeretni a nőőőők :((("

Ezzel a rendkívül hihető és racionális világnézettel csak az a baj, hogy a való életben a szegényebb férfiaknak is van barátnőjük/feleségük, szóval ha nem milliárdos titokban minden férfi, akinek társa van, akkor ez a kifogás lóf....szt sem ér.

Viszont... Az emberek (a férfiak is, mielőtt teljesen felhergelnéd magad) általában a saját szintjükről választanak párt maguknak. Pl egy olyan nő, aki egy középosztálybeli háztartásban nőtt fel, elsősorban ilyen férfiak között is keresgél, ami logikus, hiszen a hasonló háttér hasonló személyiséget és világnézetet is eredményez, azaz nagyobb a valószínűsége, hogy az ilyenek jobban megértik egymást. Ezzel szemben ha te egy szegénynegyedből származol (ami nem szégyen) akkor attól még összejöhet egy kapcsolat egy jobb sorsú nővel, de ahhoz, hogy ez a nő lemondjon arról az élet színvonalról, amit ő addig alapvetőnek tartott, elég sokat kell kompenzálnod a személyiségeddel.

Ezzel szemben egy szegény nőnél jóval több esélyed van.

Ez elég nyilvánvaló, fogalmam sincs, hogy miért éltek abban a tévképzetben, hogy minden nőnek minden társadalmi osztályban abszolút nyitottnak kéne lennie a veletek való ismerkedésre, hiszen ti "különleges kis hópelyhecskék" vagytok... Ez nem így megy. A diplomás, jól kereső férfiak is hozzájuk hasonló körökből keresnek nőket (komoly kapcsolatra) szóval a fordítottja miatt sem kéne hisztizni minden rohadt nap ezen a sz@r oldalon.

2017. dec. 11. 16:46
 24/37 anonim ***** válasza:
Addig nem számít a pénz amíg van. :)
2017. dec. 12. 06:15
 25/37 anonim ***** válasza:
Én nem állítom, hogy nem számít. Fontos de nem a legfontosabb. 33/N
2017. dec. 15. 18:07
 26/37 anonim ***** válasza:
Pénz nélkül nem tudsz élni,mindenki elkerül.Dehogynem az egyik legfontosabb.
2017. dec. 17. 08:43
 27/37 anonim ***** válasza:

Nem fogtak össze titokban, ez maga a közfelfogás. Van egy olyan érzésem, Vajna Timike sem felebaráti szeretetből van együtt Andyvel, de lehet csak én vagyok ilyen csúnyarossz előítéletes.

"Tényleg be lehetne már ezt fejezni és kicsit magatokba nézni... Emberileg semmik vagytok, nincs semmitek, nem tartotok sehol, nincs bennetek semmi értékes, mégis mi a francot akarna tőletek értelmes nő?"

Ha már nem lesznek Vajna Timikék, befejezzük. Az "egzisztencia" pedig ugyanúgy a pénzt jelenti, csak finom virágnyelven.

"ha minden nő pénzre hajtana, akkor a férfi társadalom 80% ának szinglinek kéne lenni, de fuck logic srácok"

A nők döntő többsége a pénzre hajt. Nem milliókra, hanem amennyi van. Ja, és a szingli férfiak aránya folyamatosan nő, köszönöm a kérdésed.

"Legyetek tökösek srácok, álljatok anyátok elé, és tőle kérdezgessetek ilyeneket."

A cocializmusban a pénzvadászokat erőteljesen lenézték és megvetették. Voltak már akkor is, csak egyrészt sokkal kevesebben, másrészt nem ez volt a követendő társadalmi norma. Manapság pedig már az. És mindez egy olyan országban, ahol az árak nyugatiak, a fizetések pedig keletiek.

Na EZ itt a nagy büdös probléma...

Azzal meg semmi gond nincs, ha a nő karrierista és szereti a munkáját. A saját pénzét arra költi, amire csak akarja, bánom is én, tőlem termonukleáris ágyút is vásárolhat rajta és tárolhatja a gardróbban, de amikor "közös kassza" címén a pasit pumpolja, attól visszajön még a kisbabakori anyatej is a gyomromból.

2018. jan. 14. 17:58
 28/37 anonim ***** válasza:

"A nők döntő többsége a pénzre hajt. Nem milliókra, hanem amennyi van. Ja, és a szingli férfiak aránya folyamatosan nő, köszönöm a kérdésed."

Érdekes, mégsem szingli egy tetszőlegesen kiválasztott gyár férfi dolgozóinak nagy része. Ja, hogy neked csak egy Vajna Timi külsejű nő számít nőnek?

Van egy rétege a nőknek, aki aranyásóként próbál boldogulni. Bár ebből hosszútávon nem sok jó sülhet ki, lelkük rajta, ha találnak hozzá egy balekot, mindenki boldog (egy ideig).

Ostobaság lenne ezt összekeverni azzal, hogy egy felnőtt nő (aki szintén dolgozik és ha többet keres a férfinál, akkor már az is probléma sokaknak), nem egy munkanélküli, céltalanul tengődő, abszolút motiválatlan valakivel szeretne családot alapítani. Hanem egy olyan férfival, aki az anyagi világban is megállja a helyét, fejlődik, tart valamerre, vannak céljai stb. (ez nem egyenlő azzal, hogy milliárdos, mielőtt valaki belekötne).

Amúgy ha ennyire fontos a pénz, akkor hajrá, csináljatok minél többet. A mai nyugati világban minden feltétel adott hozzá, már határokhoz sincs kötve senki és akár egy laptoppal a kezedben tanulhatsz/alkothatsz olyan dolgokat, amiket utána jól megfizetnek.

2018. jan. 14. 18:16
 29/37 anonim ***** válasza:

"Érdekes, mégsem szingli egy tetszőlegesen kiválasztott gyár férfi dolgozóinak nagy része."

1: Ezt honnét veszed?

2: Csipkebokor vessző

3: Én pont hogy azt látom, hogy kocsmába meg prostihoz mennek, mert nem várja őket senki odahaza, vagy éppen alkalmi kapcsolatai vannak, pontosan azért, mert nem kell senkinek. Ez mellesleg bizonyított tény, hogy rohamosan csökken a párkapcsolatok, házasságok száma (a válásoké pedig exponenciálisan nő).

"Ja, hogy neked csak egy Vajna Timi külsejű nő számít nőnek?"

Ez teljesen értelmetlen. Szerinted ha egy átlagpasast az átlagnők is kikosaraznak, majd pont egy szépségkirálynő után fog ácsingózni? Ha amúgyis 0% az esélye a sikerre, minek menjen le a mínusz végtelenbe még?

"Van egy rétege a nőknek, aki aranyásóként próbál boldogulni. Bár ebből hosszútávon nem sok jó sülhet ki, lelkük rajta, ha találnak hozzá egy balekot, mindenki boldog (egy ideig)."

Na az itt a probléma, hogy egyre nagyobb ez a réteg, ahogy egyre kevesebb a pénz. És hogy a szinglik közt jóformán már csak pénzvadászok vannak, akik ugye pont ezért nem kellenek senkinek.

Abban igazad van, hogy a közös élethez, gyerekvállaláshoz, családhoz kell egzisztencia, viszont ezt nem KÖZÖSEN kéne felépíteni? A PÁRkapcsolat az 2 emberről szól az én olvasatomban, nem arról, hogy "az a férfi dóga", én meg nem csinálok semmit.

"Amúgy ha ennyire fontos a pénz, akkor hajrá, csináljatok minél többet. A mai nyugati világban minden feltétel adott hozzá, már határokhoz sincs kötve senki és akár egy laptoppal a kezedben tanulhatsz/alkothatsz olyan dolgokat, amiket utána jól megfizetnek."

Ezzel csak egy gond van: Itten mi Orbánisztánról, Korrupcióland-ról beszélünk. Egy normálisan működő országban valóban adott lenne minden lehetőség. Itt a Balkánon nem.

2018. jan. 14. 18:28
 30/37 anonim ***** válasza:

#27 Nem értem hogy miért hozzátok fel folyton Vajna Timikét... Ő nektek is öngól, hiszen majd megszakadtok, hogy elhitessétek, hogy nem a külsőre mentek, miközben a vén Vajna sem a fantasztikus személyiségéért választotta maga mellé Timit.

A Vajna házasság egy anomália; egy vén kéjenc tolvaj össze jött egy haszonélvezővel, akinek semmi ambíciója sincs az életben. Fölösleges ebbe egyebeket belemagyarázni.

2018. jan. 14. 18:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!