Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők titokban összefogtak, vagy mondják hogy nem számít a pénz mikor igenis számít?
Verjenek keresztre, de én nem ezt tapasztalom. Olyan már hallottam, hogy nem az a legfontosabb, illetve ezt különféle köntösökben. De hogy ne számítana.. Olyat még nem. Esetleg gimiben, de annak már jó ideje.
A választ amúgy már közvetve megadták az előttem szólók. Az, ha valaki nyíltan vállalni meri, hogy neki számít, egyből a "golddigger" skatulyában találja magát, holott csak őszinte volt és/vagy ki szerette volna fejezni magát röviden. Viszont senki sem szeretne negatívan megbélyegeződni. Újfent valahogy ez a hepp, hogy az embernek cizelláltan kell fogalmaznia vágyait. :)
Azonban a pénz, az egzisztencia valóban inkább számos mögötte húzódó tulajdonságoknak egy indikátora.
A probléma szerintem inkább ott húzódik, hogy ki mit ért jó kereset, stabil egzisztencia, tehát "pénz" alatt.
30F
vagyok és az mondom, hogy nem számot tevő.
Szerintem van azért sok lány aki elájul egy szép kocsitól vagy utazástól amire elviszed... de nem mindenkinek kell ez, vagyis be éri e nélkül is.
Persze ha über csóró vagy akkor nehezebb dolgod van.
Ha egyetemista vagy akkor nem annyira számít mennyid van, de ha épp, hogy fizetni tudod a szállás és kaját akkor szar, ha nem tudsz egy bulira is elmenni vagy egy kávéra, vagy egy mekire meghívni egy csajt.
De egyébként ne aggódj mert ebben a korban ez jó, a legtöbb család nem gazdag és el kell fogadni a szintet amin vagy ... majd ha dolgoztok jobb lesz.
Ha dolgozol és szakmádban diplomáddal akkor jó helyzetben vagy ha van egy lakásod-albérleted és nem kell aggódj a számlák és albérlet vagy a a törlesztő részlet miatt és e mellet még marad pénzed szórakozni.
Ha nincs meg ez akkor nehéz helyzetben vagy és tenni kell érte, hogy ez a minimum meg legyen, ha meg van akkor nem pénz akadályoz meg abban, hogy társad legyen.
Nem a pénz és nem is a kinézet számít, hanem a hozzá állásod és a temperamentumod a dolgokhoz.
Ha ápolt vagy ( fürödtél, randi/buli előtt, tiszta a ruhád és nem szakadt, nem büzlesz, ) és be illesz az előző két kategória jó esetébe akkor már alapból jól indítasz, azoknál a lányoknál akik nem az úgynevezett gold digger kategóriába tartoznak.
Keres rá magabiztosságra, Karizmára, Srűmosságra, hogyan szedjünk fel valakit táncparketten stb..
Azonnal nem lesz nagy sikered, de hidd el minél több apró sikered lesz rá jössz, hogy sem a pénz sem a kinézet számít, hanem az, hogyan prezentálod magad. Miden mozdulat és akció reakció számít az első pillanatokban.
Sok sikert és sok sok sok sok kitartást kívánok. Jó eredményhez nincs instant megoldás, sokat kell tapasztalj, hogy rá jöjj neked, mi működik jobban a tanultak közül.
Sokan hülyén fogalmazzák meg azt, hogy nem aranyásók. Pedig a pénz a többségnek számít, csak mindenkinél más szinten. Nekem pl. annyira, hogy ha már én az átlagnál többet keresek Bp.-n, akkor a párom helyi szinten legalább a minimálbért keresse meg - ne legyen se segílyen élő, se alkalmi munkás, se fizikai közmunkás-, és legyen hajlandó összeköltözni velem és ne az anyját pumpolni.
Persze az is más kérdés, hogy sok férfit ismerek, aki csak a luxy p...kat veszi nőszámba, és csodálkozik, hogy az kifejezetten a pénzre hajt, mintha a szilikoncici meg a minden héten frissen festett haj csak úgy ingyen teremne. És akkor nyilván csak olyat fog látni, hogy amellett a nő mellett is kigyúrt fukszos milliomos vállalkozó van, meg amellett is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!