Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők titokban összefogtak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők titokban összefogtak, vagy mondják hogy nem számít a pénz mikor igenis számít?

Figyelt kérdés
Ha nem emiatt akkor miért csinálják? Miért állítja ezt minden nő? És miért cselekednek ellenkezőleg.
2017. dec. 11. 12:41
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:

Én speciel azért mert az ő nevét tényleg mindenki ismeri. Mondhatnék helyette másokat is név szerint, de akkor meg azt a választ kapnám, hogy "ammeg ki", vagy éppen "ne kamuzz, XY nem is létezik, csak kitaláltad".

De akkor ott a konkrétum, a puncs.hu - 10 éve elképzelhetetlen volt egy ilyen oldal, manapság meg jó hogy nem ez lesz az etalon. És ez nagyon szomorú.

2018. jan. 14. 19:05
 32/37 anonim ***** válasza:

A rosszlányok weboldal is létezik, mégse k rva az összes nő. :D Attól, hogy a puncs.hu-ot felkapta a média, még mindig csak egy elenyésző számú férfit és nőt érint.

Azért említettem Timi nevét, mert te példálózol a média által felkapott celebr bancokkal (akiket egy szűk rétegen kívül amúgy mindenki cikinek tart). Az átlagos, dolgozó nőket (akiknek nincs idejük és felesleges pénzük heti 5x kozmetikushoz, fodrászhoz és személyi edzőhöz járniuk, illetve erről naponta tucatnyi képet megosztani a közösségi oldalakon) valahogy mégsem veszed észre, úgy tűnik.

Dolgoztam gyárakban és a férfiak többségének volt barátnője vagy felesége. Hozzáteszem, még mindig a legszegényebb réteg "szaporodik" a leggyorsabban, nem csak Magyarországon, hanem az egész világon. Akkor mégse a pénz a fontos?

Az Orbánisztános megjegyzés ócska kifogás, mint írtam, nyitottak a határok, dolgozhatsz te akár a világ másik felén élő klienseknek is.

Érdekes, arra nem reagáltál, hogy manapság nők is dolgoznak, gyakran magasabb iskolai végzettséggel és több pénzért, mint a férfiak. Egy normális értékrendű nő nincs rászorulva a pénzedre, annyit vár el, hogy kezdj magaddal valamit, ne rajtaélősködj, neadjisten még szeresd is a munkádat. Itt is volt már számtalan olyan kérdés, hogy egy kapcsolatban a nő a párja fizetésének többszörösét keresi és ebből adódnak konfliktusok.

2018. jan. 14. 19:42
 33/37 anonim ***** válasza:

Tudom hogy van rosszlanyok meg eropolis meg ilyesmi, de ebben semmi újdonság sincs. Prostik már az ókori Rómában is voltak. Sőt, továbbmegyek, korábban a férfiaknak alap volt bordélyba járni, a fiúk külön bálcapénzt kaptak rá, mégse lett férfigyűlölet a vége. Manapság már azért is kapjuk a lealázást, ha megnézünk egy csinos lányt. Itt a bizonyíték, tessék, még egy napos sincs:

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyeb..

Kíváncsi vagyok, vagonírozni és gulágosítani mikor fognak minket.

Ha a pénzvadászatot tényleg cikinek tartanák ma, ahogy állítod, nem lenne külön weboldala, és nem propagálná a média se ezt az életmódot. És nem lenne ennyi pénzvadász nő se. Én éltem már az "átkozsban" is, ott érdekesmód feleennyi probléma nem volt a párkapcsolatokkal. Ez a dekadens idióta felfogás kimondottan a gengszterváltás után kezdett el terjedni, ma meg már mainstream lett.

Amíg a társkeresőn az átlagos, dolgozó nő is 50 levelet kap, az átlagos pasas meg szökőévente egyet, hogy "bocsika, nem egymást keressük", addig nincs miről beszélni. Észrevenni észreveszem őket, a gondok fordítva kezdődnek.

Azon ne csodálkozz, hogy a legszegényebb réteg szaporodik. A szociális háló, élősködés az oka. Ez mellesleg kimondottan a buckalakók életvitele, a szegény magyar családokban max. 2 gyerek ha van, a kátrányos helyzetűeknél pedig alsó hangon van 10, felveszik az utánuk járó zsét, a purdékat meg lopni küldik, mert úgyse csukják le őket.

Fekete-Afrikában pedig mái napig egymást érik a háborúk. Ha nem születne "utánpótlás", rövid úton kihalnának.

Ha szerinted ócska kifogás az "Orbánisztános" megjegyzés, ezt kérlek magyarázd el a 4,8 millió nincstelennek is. Igen, már ennyien vannak. Egy finom becslés szerint 2020-ra a 6 milliót is elérheti majd a számuk. Dolgozni meg ott dolgozhatsz, ahol a) van munkahely b) alkalmaznak c) van is értelme, mert a fizetésedből meg tudsz élni.

Azzal semmi bajom nincs, hogy a nők is dolgoznak, vagy hogy többet keresnek mint a férfiak. Erre írtam, hogy szerintem ez teljesen rendbe van, és hogy a saját pénzét tényleg arra költi, amire akarja, egy fillér nem kell belőle. Ha meg a pasas nem élősködik a nő pénzén, akkor mit zavarja a nőt, ha a saját életét kevésből is fenn tudja tartani? Hidd el, nem lehetetlen, nekem pl. nincs autóm, ezzel kapásból évi 1 millió forintot spórolok meg.

2018. jan. 14. 19:53
 34/37 anonim ***** válasza:

"Ez a dekadens idióta felfogás kimondottan a gengszterváltás után kezdett el terjedni, ma meg már mainstream lett."

Pont, hogy régen kötötték vagyonhoz a házasságot, csak a modern korban terjedt el az, hogy szerelemből is házasodhatnak az emberek.

"Amíg a társkeresőn az átlagos, dolgozó nő is 50 levelet kap, az átlagos pasas meg szökőévente egyet, hogy "bocsika, nem egymást keressük", addig nincs miről beszélni. Észrevenni észreveszem őket, a gondok fordítva kezdődnek."

Nem társkeresőn kéne akkor ismerkedni (Bár pár éve magyarázta nekem egy ronda kövér srác félig részegeb, hogy milyen sikerei vannak társkeresőkön. Először persze szkeptikus voltam, aztán mikor mutatta a közös fotót a barátnőjével, akkor leesett az állam. Biztos csak gazdag volt persze... :D)

"Azon ne csodálkozz, hogy a legszegényebb réteg szaporodik. A szociális háló, élősködés az oka. Ez mellesleg kimondottan a buckalakók életvitele, a szegény magyar családokban max. 2 gyerek ha van..."

A háború előttig a szegény magyar családokban is sok gyerek volt. Nem a válogatós nők miatt csökken a születések száma, hanem a növekvő jólét és individualizáció miatt (pl. normális esetben már nem néznek le, ha X évesen nincs gyereked és a hobbidra/karrieredre fókuszálsz).

"Ha szerinted ócska kifogás az "Orbánisztános" megjegyzés, ezt kérlek magyarázd el a 4,8 millió nincstelennek is."

Elmagyarázhatnám (ahogy a legalább ugyanennyi túlsúlyos embernek is, hogy nagyrészt a rossz egyéni döntései miatt vannak problémái), viszont ha már itt netezgetsz, akkor ez téged nem érint (pl. nem egy zsákfaluban élő analfabéta értelmi fogyatékos kisebbségi vagy hasonló szülőkkel, akinek önerőből esélye sincs kitörni a nyomorból) és benne vagy a felső 20-30%-ban. Vagyis megint kilyukadtunk oda, hogy egy bizonyos (nem extrém magas, hanem átlag közeli) életszínvonal felett kifogás ez az "Orbánisztán" dolog.

"Ha meg a pasas nem élősködik a nő pénzén, akkor mit zavarja a nőt, ha a saját életét kevésből is fenn tudja tartani?"

Mert a legtöbb nő előbb-utóbb szeretne gyereket és értelemszerűen akkor pár évig keresőképtelen lesz. És nem egy munkakerülővel akar gyereket vállalni, aztán otthon rágni a száraz kenyeret a gyerekével évekig.

2018. jan. 14. 22:58
 35/37 anonim ***** válasza:

Az azért már igencsak régen, 18. században volt, hogy vagyon alapján kötötték a házasságot, a földesúr lányát minimum grófhoz kellett hozzáadni, hercegi meg dinasztikus vérvonalakat követni. Ez a 19. században aztán szerencsére le is csengett, utoljára asszem a tanácsköztársaság idején volt "divat".

Az a baj, hogy sok esetben nincs más lehetőség, mint a társkereső. Nem mindenki lakik nagyvárosban, ahol bőven akad szingli, a népesség több mint 50%-a még mindig falvakban lakik. Ha ott nem talál párt, kénytelen lesz az internethez fordulni (esetleg költözni, de őszintén, pártalálási célzattal nagyvárosba cihelődni nettó pénzkidobás)

A háború előttig a "boldog békeévekben" pedig stabil volt az ország állapota, volt egy állandó középosztály, átlagkeresetből meg lehetett élni, működtek a gazdasági folyamatok, és nem élt a népesség majdnem fele mélynyomorban, mint most.

Személy szerint engem nem érint, valóban nem tartozom bele a 4,8 millió mélyszegénybe - még - viszont nem is a pénzemmel vagy a külsőmmel keresnék barátnőt. Mi értelme lenne annak? Lenne egy anyagias, vagy felszínes barátnőm, akinek csak a pénzem és a külsőm kell. Ahhh, ezért aztán megérné...

Ha tehetné, mindenki kitörne a mélynyomorból, senki nem jókedvéből földönfutó. A jelenlegi kormány és az intézkedései teszik ezt lehetetlenné. Amíg a stadion fontosabb, mint az alapjövedelem, itt ne várj változást.

Én egyébként nem szeretnék gyereket, tehát erről a részéről igazából nem tudok nyilatkozni.

2018. jan. 14. 23:06
 36/37 anonim ***** válasza:

Egyszerűen anyagiasak, Kérdező, csak derogál nekik beismerni, hogy már megint a rohadtszemét általánosító csúnyarossz férfiaknak lett igazuk...

Szeles éjszakákon még azt is hallani vélem, ahogy csikorgatják a fogukat.

2018. aug. 31. 04:26
 37/37 anonim ***** válasza:
"Ugyanazok a képességek kellenek egy jó munkahelyhez mint egy párkapcsolathoz". Ez nem igaz. Jó munkahelyem van.. de nincs kocsim, jogsim, mert nem érdekel a dolog és olyan helyen lakom ahol 10 percenként jár a busz. Elmúltam 30 és nem volt még egy randim sem.... érdekes. Nem azt mondom, hogy pénz kell, hanem, hogy van egy társadalmilag elfogadott norma ami szerint a nagykönyvben meg van írva hogy a "ház-kocsi-nyaralás évente" triumvirátusra kell felépítened az életed. Ha téged más érdekel, akkor le vagy írva és észre sem fognak venni a csajok.
2018. nov. 8. 22:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!