Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A legtöbb férfinak visszataszí...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A legtöbb férfinak visszataszító, ha egy nő erős (ebb) karakter?

Figyelt kérdés

Tehát az a fajta, aki szenvedéllyel, határozottsággal, magabiztosan, eufemizmustól mentesen foglal állást adott témában; jelzi, ha valamiben nem ért egyet, és szívesen meg is vitatja a nézeteltérést. Nem az a visszafogott, nyugodt, halkszavú természet, aki elmosolyog a háttérben, míg az "urak" megbeszélik a "komoly dolgokat". Szereti, ha kikérik a véleményét és adnak a szavára, vagy ha elismerik a kompetenciáját.

Általában nőktől olvasom/hallom, hogy milyen jó az, ha fel tudnak nézni a párjukra, de a férfiak másképp vannak ezzel? Nekik (a többségnek) nem jó, ha értékelhetnek egy nőben valamit a kedvességen és a gondoskodáson túl is (pl. tehetséget, hozzáértést, éleslátást)? A legjobban az érdekelne, hogy van-e itt olyan, aki találkozott hasonló személyiséggel a valóéletben, és úgy is imponálónak találta, nemcsak elméleti síkon.

2018. okt. 31. 16:38
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Én ilyen vagyok, és azt vettem észre, hogy ez rendkívül megosztó. Kb mint a májas hurka :D Valaki vagy nagyon szereti, vagy egyáltalán nem. Egy igen kis százalék megtanulja kedvelni és értékelni, de egyébként ha valaki nem fogékony rá, az jellemzően nem tudja kezelni. Szerintem ezzel nincs gond, nyilvánvalóan a barátaimat, férjemet úgy válogattam össze, hogy jól kezelje ezt, akinek meg nincs választása, az így járt (pl kollégák). A párkapcsolatban nem láttam még kárát sosem, ez egy zseniális szűrő, aki nem tudja ezt jól kezelni, vagy nem tartja szimpatikusnak, arról idővel kiderült, hogy nem nekem való egyébként sem. Én elfogadom, hogy nem vagyok egy könnyű eset, és nem nézem le vagy nem tartom rosszabb (gyengébb? nem használnám feltétlenül ezt a szót, de végül is valamilyen szempontból igaz) embernek azt, aki nem tud velem mit kezdeni, vagy nem tetszik neki ez a típusú személyiség, de értelemszerűen nem őket fogom páromnak választani. Csomóan vannak, akiknek meg kifejezetten bejön a "vagányság". Ez kb olyan, hogy ki szereti a husis és ki a vézna lányokat, hát ízlés dolga, egy husi lány nem olyannal jön össze, aki a nagyon vékony lányokat szereti.
2018. okt. 31. 18:22
 12/15 anonim ***** válasza:
23%
Engem taszítanak az ilyen nők. Egyrészt általában kiderül róluk, hogy csak egy álca az egész, valójában inkább sérültek, ezért vették fel az "az erős nő" jelmezt. Másrészt sokszor közel sem olyan intelligensek mint ahogy gondolják, legtöbbször inkább okoskodóak. Az a kis százalék aki viszont tényleg értelmes, azokat nagyra becsülöm, de partnernek nem kéne. A felsoroltakat én is tudom hozni, társnak nem ilyet keresek. Nem férfit szeretnék magam mellé és a gyerekeim anyjának, hanem egy igazán nőies nőt.
2018. okt. 31. 18:42
 13/15 A kérdező kommentje:

Az igazán nőies nő szerinted milyen?

2018. okt. 31. 18:54
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Nekem bejönne ez a stílus.
2018. okt. 31. 19:28
 15/15 anonim ***** válasza:
a többség fél tőlük.
2018. nov. 1. 10:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!