Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csajok, egy elméleti kérdés!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, egy elméleti kérdés! Összejönnétek egy háborús veteránnal?

Figyelt kérdés
Nem lenne a fickó emiatt erőszakos, épp lenne fizikailag is. Egy kicsit azért gyötörnék a háborús emlékek.
2018. okt. 31. 15:36
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
57%

Besorozták, és háborús veterán?

Akkor vagy nagypapámnál is idősebb, vagy valahonnan nagyon külföldről jön. Egyik esetben se túl vonzó.

(Ha idehaza bevezetnék a sorkatonaságot, fognám a párom, és elhúznék egy normális országba.... A PTSD meg sorkatonaság után is PTSD, szóval elméleti szinten se tudnám elképzelni.)

2018. okt. 31. 16:52
 12/17 Lady Beth ***** válasza:
82%
Nem, családi tapasztalat miatt. Dédapám katona volt. A háborúnak köszönhetően nemcsak fizikailag, de lelkileg is megnyomorították...Semmiben igazán nem lelte boldogságát, nagyon durván bánt családtagjaival, legfőképpen nagymamámmal. Még a halálos ágyán is az volt a legnagyobb gondja hogy hol volt a vadászkürtje...Semmi megbánás nem volt tettjeit illetően...Ne haragudj, de ez nekem nem kéne.
2018. okt. 31. 16:53
 13/17 A kérdező kommentje:
Az ukrán háborúban voltak sorozások...
2018. okt. 31. 17:06
 14/17 anonim ***** válasza:
És ki akarna összejönni olyannal, aki Ukrajnából származik? Én biztosan nem. Ismertem egy ottani magyar csávót, rövid ideig kollégám volt. A "nemi szerepek"ről alkotott elképzelése kb. a Horthy-korszakbeli Magyarországénak felelt meg. Mindez alig 9 éve. Egyébként erőszakos és idegbeteg is volt, és rárajtolt minden korban hozzáillő, átlagosan csinos nőre. Az összes kivétel nélkül elhajtotta. És ez csak egy példa volt.
2018. okt. 31. 18:38
 15/17 anonim ***** válasza:
Igen!
2018. okt. 31. 18:40
 16/17 A kérdező kommentje:
Csak egy példát mondtam az ukránnal...
2018. okt. 31. 19:23
 17/17 anonim ***** válasza:

Ja akartam én is mondani, hogy nem feltétlen jó kedvében lesz manapság valaki katona. Manapság, ha bárki megtámadna minket vinnének is a francba. Megszabadulnátok tőlem :D

32/f

2018. okt. 31. 20:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!