Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ti összejönnétek egy ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti összejönnétek egy ilyen nővel, tényleg elképzelhető hogy egy ilyen nő nem találja a társát, mert mindenki kihasználja?

Figyelt kérdés

Van egy 28 éves lány ismerősöm, csinos vékony lány, nagyon kedves, visszahúzódó, félénk, empatikus, érzelmes, baromira elfogadja a hibákat a másikban, akár külső akár belső hiba. Igazi alázkodó típus.

Egyszerűen nem találja a társát, több társkeresőn is fent van. azt mondja minden normális megkeresésre válaszol. Sok randija is volt, de mind csak ki akarták főleg szexuálisan használni. sokszor volt hogy szex után leléptek. Ő azt mondja talán azért mert nagyon lelkis és ezt kihasználják a férfiak-

2018. okt. 31. 08:46
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
83%
Amúgy össze jönnék vele, de megvan a privát véleményem. Ez a a helyzet, amiben van, az leginkább a saját hibája. Egyszerűen túlságosan megalázkodó/ szolgalelkű típus, és sajnos ezt sokan kihasználják. A személyisége problémás...
2018. okt. 31. 08:50
 2/16 anonim ***** válasza:
79%
Társkeresőkön nincs sok esélye.Ott minimális azok száma, akik kapcsolat céljából ismerkednek, és nem csak dugni vágynak 1-2x.Én is ezért léptem le róluk.Nagy szerencse kell ahhoz, hogy kifogjon olyan embert, akit az alsó részén kívül más is érdekel.Tele van kapcsolatban élő és házas pasikkal, egyedülálló csak elvétve akad, azok is többségében alkalmi dolgokat keresnek, nem akarnak elköteleződni tartósan.
2018. okt. 31. 09:03
 3/16 anonim ***** válasza:
57%
Vannak ilyen lányok? hol?
2018. okt. 31. 09:36
 4/16 A kérdező kommentje:

Vannak ilyen lányok? hol?

Én egyet tuti ismerek, akkor biztos van több is.....

2018. okt. 31. 09:40
 5/16 anonim ***** válasza:
87%

"több társkeresőn is fent van"

Nem társkeresőn kell párt keresni. A legtöbb ember csúnyán megégeti magát mert a társkeresőre többnyire nem a társadalom krémje regisztrál. Az esetlegesen decens férfiakat és nőket, akik társkeresőznek, megkövetem. Kevesen vagytok.

Én sem vagyok a férfinem koronázatlan királya de mindig találtam értékes nőket a való életben, nem szorultam társkeresőre. Ezzel valószínűleg a legtöbb ép férfi így van, szóval az ismerősöd jobban járna, ha a valóságban keresné a kapcsolódást valakivel.

2018. okt. 31. 10:00
 6/16 anonim ***** válasza:
62%

Az ilyen nő ritka, mint a fehér holló. Eddig nem sikerült hasonlót találnom, de ha egyszer sikerülne, mindent megtennék, hogy velem maradjon. Kár, hogy őt sem fogom megismerni soha...

Olyan, aki ki akarja használni a másikat pedig rengeteg van. Férfiban és nőben egyaránt. Megpróbálták velem is, szerencsére időben észbekaptam. Alaposan meg kell ismerni a másikat minden komolyabb döntés előtt, más módja nincs.

2018. okt. 31. 10:14
 7/16 mikeXxX ***** válasza:
0%
Az is lehet fadarab az ágyban és ezért is lépnek le azért egy kapcsolatnak ez is fontos része . 39f
2018. okt. 31. 11:12
 8/16 anonim ***** válasza:
34%
Vékony, ez a lényeg nektek. Az, hogy cseléd típus és egy élettelen fadarabbal fogtok együtt lenni, az nem számít, csak legyen kisfiúteste.
2018. okt. 31. 11:14
 9/16 anonim ***** válasza:
53%

"nagyon kedves, visszahúzódó, félénk, empatikus, érzelmes, baromira elfogadja a hibákat a másikban, akár külső akár belső hiba."

Na én egy ilyen hölggyel voltam most eddig. Sajnos most újra szinglilét... Sajnos nem tudtam a szüleivel megküzdeni, nála az volt a baj, hogy a szülei előtt volt rettenetesen megalázkodó és kontrollálták ezerrel. Próbáltam kiszakítani a szülei bűvköréből, de nem ment sajnos. :( (Szüleivel lakik)

Sajnálom nagyon, pedig a belső értékei miatt nagyon beleéltem már magamat sok mindenbe... :(

2018. okt. 31. 11:37
 10/16 anonim ***** válasza:
41%
szerintem baziunalmas lehet, akivel semmilyen közös programot nem lehet csinálni, nincsenek barátai sem, otthon punnyadáson kívül hobbija sem.
2018. okt. 31. 11:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!