Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti összejönnétek egy ilyen nővel, tényleg elképzelhető hogy egy ilyen nő nem találja a társát, mert mindenki kihasználja?
Van egy 28 éves lány ismerősöm, csinos vékony lány, nagyon kedves, visszahúzódó, félénk, empatikus, érzelmes, baromira elfogadja a hibákat a másikban, akár külső akár belső hiba. Igazi alázkodó típus.
Egyszerűen nem találja a társát, több társkeresőn is fent van. azt mondja minden normális megkeresésre válaszol. Sok randija is volt, de mind csak ki akarták főleg szexuálisan használni. sokszor volt hogy szex után leléptek. Ő azt mondja talán azért mert nagyon lelkis és ezt kihasználják a férfiak-
Vannak ilyen lányok? hol?
Én egyet tuti ismerek, akkor biztos van több is.....
"több társkeresőn is fent van"
Nem társkeresőn kell párt keresni. A legtöbb ember csúnyán megégeti magát mert a társkeresőre többnyire nem a társadalom krémje regisztrál. Az esetlegesen decens férfiakat és nőket, akik társkeresőznek, megkövetem. Kevesen vagytok.
Én sem vagyok a férfinem koronázatlan királya de mindig találtam értékes nőket a való életben, nem szorultam társkeresőre. Ezzel valószínűleg a legtöbb ép férfi így van, szóval az ismerősöd jobban járna, ha a valóságban keresné a kapcsolódást valakivel.
Az ilyen nő ritka, mint a fehér holló. Eddig nem sikerült hasonlót találnom, de ha egyszer sikerülne, mindent megtennék, hogy velem maradjon. Kár, hogy őt sem fogom megismerni soha...
Olyan, aki ki akarja használni a másikat pedig rengeteg van. Férfiban és nőben egyaránt. Megpróbálták velem is, szerencsére időben észbekaptam. Alaposan meg kell ismerni a másikat minden komolyabb döntés előtt, más módja nincs.
"nagyon kedves, visszahúzódó, félénk, empatikus, érzelmes, baromira elfogadja a hibákat a másikban, akár külső akár belső hiba."
Na én egy ilyen hölggyel voltam most eddig. Sajnos most újra szinglilét... Sajnos nem tudtam a szüleivel megküzdeni, nála az volt a baj, hogy a szülei előtt volt rettenetesen megalázkodó és kontrollálták ezerrel. Próbáltam kiszakítani a szülei bűvköréből, de nem ment sajnos. :( (Szüleivel lakik)
Sajnálom nagyon, pedig a belső értékei miatt nagyon beleéltem már magamat sok mindenbe... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!