Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ti összejönnétek egy ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti összejönnétek egy ilyen nővel, tényleg elképzelhető hogy egy ilyen nő nem találja a társát, mert mindenki kihasználja?

Figyelt kérdés

Van egy 28 éves lány ismerősöm, csinos vékony lány, nagyon kedves, visszahúzódó, félénk, empatikus, érzelmes, baromira elfogadja a hibákat a másikban, akár külső akár belső hiba. Igazi alázkodó típus.

Egyszerűen nem találja a társát, több társkeresőn is fent van. azt mondja minden normális megkeresésre válaszol. Sok randija is volt, de mind csak ki akarták főleg szexuálisan használni. sokszor volt hogy szex után leléptek. Ő azt mondja talán azért mert nagyon lelkis és ezt kihasználják a férfiak-

2018. okt. 31. 08:46
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
0%
Ha egy nőt minden férfi csak kihasznál, az azért van, mert szexen kívül másra nem alkalmas. Valamilyen defektje biztosan van, amiről te nem tudsz.
2018. okt. 31. 12:06
 12/16 anonim ***** válasza:

Szerintem a legtöbb férfi szívesen ismerkedne egy ilyen nővel (ha egyéb dolgokban passzolnak, mondjuk egy városban laknak, vagy legalábbis nem túl messze egymástól).

De azt gondolom, valahol az ő személyisége lehet a kulcsa annak, hogy ilyen férfiakkal akad össze.

Aki elfogadó ember, azt általában szeretni szokták. Ettől persze az önző emberek még kihasználják, de a nagy számok törvénye alapján sok randi után azért ki kéne fognia néha másmilyent is.

Kíváncsi volnék, hogy hogyan érnek véget a kapcsolatai és mennyi idő után? Lehet, hogy félénkségében úgy áll hozzá, hogy "ez a pasi is ki fog használni, inkább én menekülök el előle". És valójában ő szakítja meg a kapcsolatot. A férfi meg csak áll döbbenten, hogy most mit rontott el?

Az is lehet, hogy jégkirálynő típus, nem mosolyog a másikra beszélgetés közben, és a férfiak inkább egy huncut mosolyú nőt keresnek helyette.

Az is lehet, hogy túl hamar adja oda magát.

Az is lehet, hogy a családja nagyon kontrolláló, és a pasinak hamar elege lesz abból, hogy a randin óránként hívja az anyukája és a lány akkor negyedórát cseverészik vele.

Szüleivel lakik, vagy egyedül, vagy más lányokkal közösen bérel lakást?

2018. okt. 31. 12:53
 13/16 anonim ***** válasza:
64%

Nem kell általánosítani, hogy a társkeresőkön mindenki csak azt akarja. Ki lehet fogni a normálisat is. Bár tény, hogy nagyon sok hülye,aberrált ember van fent,nem könnyű kapcsolatot teremteni.

Az, hogy élőben ismerkedjen ez mind szép és jó, csak egyrészt valószínűleg nem lehet neki túl nagy baráti, ismerős kapcsolatai hogy közülük valakivel összejöhessen, másrészt a korabeli emberek már elköteleződnek, családot kezdenek alapítani. Arról nem is beszélve, hogy manapság a legtöbb ember dolgozik, vagy hazajár, nem jár el sehova, max. konditerembe.

Nekem is volt olyan időszakom, amikor úgy éreztem senki nem akart komolyat tőlem, azokkal nem is álltam utána szóba, mert összeszedtem magam és el kezdtem azt mondogatni magamban, hogy többet érdemlek,nem érdemlem meg hogy kihasználjanak, komoly kapcsolatot szeretnék. Lett is kapcsolatom 2 évig. Aztán pofára estem, de felálltam, mentem tovább keresgélni. Most megint randizom valakivel. Ez sajnos ilyen az élet nem könnyű.

2018. okt. 31. 12:57
 14/16 anonim ***** válasza:
68%

Egy álom lenne, bár az alázkodást ne vigye túlzásba.

Valószínűleg azért használják ki, mert a neki tetsző macsó, nagyarc "jópashee"-k válogathatnak, mert sok nő getjed rájuk, így végig is dugják őket. A kapcsolatra vágyó hűséges pasik viszont nem olyan feltűnőek, jól öltözöttek, nem adják elő magukat, így őket észre sem veszi.

Más nem lehet, mert a nő aki végül is dönt kivel lesz valami, és ő válogathat még egy nagyon jó pasinál is jobban, akkor is ha átlagos, tehát ő választ rosszul.

Társkeresőkön sok komoly kapcsolatot kereső van, de a nő többségének ők láthatatlanok.

2018. okt. 31. 14:46
 15/16 anonim ***** válasza:

Semmiképpen.

Egy megalázkodó nő mellett egyedül érezném magam.

2018. okt. 31. 19:01
 16/16 anonim ***** válasza:
Én nem használnám ki...
2018. okt. 31. 19:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!