Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Létezik olyan nő, aki nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik olyan nő, aki nem csak szemezik, hanem lép is?

Figyelt kérdés
Mindig csak szemeztek velem, azzal sokra nem megyünk. 😂

2018. okt. 30. 20:44
1 2 3 4 5 6
 31/51 A kérdező kommentje:
Ha kifigyel magának, akkor lépjen is. Mi a baj ezzel a hozzáállással?
2018. okt. 30. 21:27
 32/51 anonim ***** válasza:
89%
Az, hogy a legjobb nőket nem fogod megkapni, te bajod, nem az enyém...
2018. okt. 30. 21:28
 33/51 anonim ***** válasza:
71%
Mi van, ha máj lenne inkább, mint lép?
2018. okt. 30. 21:29
 34/51 anonim ***** válasza:
97%

"Miért sajnálnád? Összeteheti a két kezét, amelyiket megtisztelem majd."

Hidd el, nem vagy olyan nagy durranás. ;)

Ha hagyod elúszni a lehetőséged ne a Gyakorin siránkodj miatta.

2018. okt. 30. 21:30
 35/51 A kérdező kommentje:
Még mindig nem èrtitek a kérdést. Nem a nők hiányával van a baj, hanem azzal a hozzáállással, amit leírtam
2018. okt. 30. 21:34
 36/51 anonim ***** válasza:
6%

persze, hogy nem értik..

azért nem mert bizonytalanok és túlkompenzálnak.. :D ami szánalmas. mert te nem egoista vagy, hanem van egy rendes önbecsülésed és tudod, magadról, hogy rendben vagy mint pasi.. és amikor ezt felismerik akkor bekapcsol a védekezőmechanizmusuk és minden áron azt mantrázzák maguknak, hogy egy öntelt egoista vagy.. holott csak teli van a gatyájuk attól, hogy látják azt téged mennyire hidegen hagy más becsmérlése vagy lekicsinyítő hozzászólása, ennek pedig egy oka van, mégpedig az, hogy helyén az önbecsülésed..

az már a szánalom felső foka, hogy képtelenek belátni azt, hogy magukban kellene rendet tenni és némi önbizalmat növeszteniük az élethez ahelyett, hogy téged egoistáznának..

nyugi kérdező, te felfelé lógsz ki a tömegből, ők vannak a posványban és nem te jársz a föld felett, e foglalkozz velük.. korlátoltak!

2018. okt. 30. 21:39
 37/51 anonim ***** válasza:
21%
Ez nekem sem tetszik. Egy nőnek gyakorlatilag semmit sem kell tennie egy kapcsolatért, csak hagynia, hogy a pasi megszólítsa, megnevettesse, meghívja valamire, stb. A pasi meg közben folyamatosan fél a visszautasítástól, beégéstől, kudarctól, és össze kell szednie a bátorságát meg lazának maradnia. Ebben persze nem akarnak egyenjogúságot. Bár hallottam, hogy egyes országokban máshogy van, sőt, a nők kezdeményeznek (pl. Hollandia).
2018. okt. 30. 21:40
 38/51 anonim ***** válasza:
100%

"Nem a nők hiányával van a baj, hanem azzal a hozzáállással, amit leírtam"

Ez a nőknek egyáltalán nem baj. Az meg, hogy neked igen, az eddigi produkciód alapján tökéletesen lényegtelen.

2018. okt. 30. 22:16
 39/51 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem ezen csak te siránkozol. A lányok meg éppen mással szemeznek már azóta.
2018. okt. 30. 22:23
 40/51 A kérdező kommentje:
Az nem tetszik hogy játszák velem szembem a királynőt nekem meg be kéne hódolni. Soha. 😂
2018. okt. 30. 22:40
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!