Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan nő, aki nem csak szemezik, hanem lép is?
lol..
ezeket a válaszokat...
egyik másik nő sem semmi azért.. :D a srác tegyen valamit mert ők már megtették amit kell.. MIT? hogy visszaszemeztetek? :DDDD azta!!! de nagyXD
a nő megadta az első jelet.. "NEKED NEM KELL SEMMIT TENNED" ja mert a nő tett? :D ugyanannyit mint a pasi.. nevezetsen ránézett a másikra :DDD betojok.. és szerencsétlen kérdező a büszke / gyáva.. ahha ahha :)
töketlen is.. :D XD hurrá
ti meg semmiképpen sem vagytok vele bukók, ááá vagy nem gondoltok sokat magatokról.. bééé.. :D
ne hülyítse őket?:?? mivel, hogy rájuk nééz? :D DE NAGY HÜLYÍTÉS! uramatyám.. :D:D azta! te szemét NŐNÉZŐ!!!
nyilván a válaszomból feltűnt de azért leírom, hogy kész vagyok ettől a kettős mércétől
27 nem kell túlgondolnod. egyszerűen botránynak tartom, hogy kiírt egy kérdést és ti meg páros lábbal beleálltok csóriba:D
ja, nekem nincs bajom a nőkkel, sikeres vagyok, de ennek egy titka van, hogy remekül megjátszom azt a szerepet amire vágynak.. ugyanis az őszinteség mint ahogy ezen az oldalon is teljesen lehúzza őket a földre és meglehetősen rossz néven veszik ha az ember megmondja nekik a frankót vagy éppen nem adja meg nekik a halmozott előnyöket.. agyrém, hogy mennyire sokat képzelnek sokan magukról, nem véletlen tartom úgy, hogy nem is érnek többet egy kósza numeránál..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!