Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért tesz úgy, mintha elment...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tesz úgy, mintha elment volna az esze? . Egyszer úgy viselkedik, mintha érdekelném, máskor meg, mint aki utál. Egyszer sérteget, máskor szemezik, és mosolyog.

Figyelt kérdés
Arról van szó, hogy ezelőtt kb 3 éve próbált közeledni hozzám, csak akkor én még nem értettem,h miért csinálja, mivel folyton csípkelődött, nézett és beszólogatott nekem, én pedig figyelmen kívül hagytam.Most újra összehozott a sors, ugyanis szomszédom lett az egyik unokatesója (aki udvarolgatott nekem.) A baj az, hogy a barátnőm rákattant a srácra, de ő nem foglalkozott vele, így hát elkezdte szivatni, amivel csak tudta, a srác pedig besokalt és közölte velünk, hogy buta lányok vagyunk és nőjjünk fel, őt meg nem érdekeljük egyáltalán, még a közösségi oldalakról is letörölt minket (holott a szivatásokhoz nekem semmi közöm). De ha valahol találkozunk, vagy néz akár 10 percig is és mosolyog,vigyorog vagy rám sem néz, csak oda-oda pillantgat és lesüti a fejét, mintha ott sem lennék, vagy amikor hazafele tartok a buliból többször is elmegy mellettem az autójával, és vagy megállnak beszólni valamit, vagy kérdezi elvigyen-e,mosolyog, csíkelődik, vagy csak köröz az autóval.Amikor pedig jön az unokatestvére után, akkor az én házam előtt áll meg, holott az unokatestvére pár házzal feljebb lakik de az ablakom előtt áll és ott várja. Szeretném tudni, hogy miért csinálja,szórakozik vagy tetszek neki, esetleg tanácsot kapni, hogy én mit tehetnék, ha ő nem lép többet, mert úgy tudja, hogy én ki sem állhatom. Köszönöm az értelmes válaszokat előre is.

#mosolygás #egyszer sérteget #máskor néz
2016. ápr. 16. 17:32
 1/3 anonim ***** válasza:

Azt innen lehetetlen megmondani, hogy mit gondol/érez/akar...

Szerintem zárd rövidre a dolgot: legközelebb menj oda hozzá, amikor épp előttetek parkol, vagy ha valahol találkoztok, és megint csak néz. Ha megtörik a jég, hamar kiderülhet, mi jár a fejében, és te is tisztázhatod magad.

2016. ápr. 16. 22:51
 2/3 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen:-)...de nem tudom mit mondhatnék neki, mert nem szeretném, hogy megalázzon, elutasítson, főleg ha tényleg ki sem állhat.
2016. ápr. 17. 12:36
 3/3 anonim ***** válasza:

Felhozhatnál teljesen hétköznapi témákat először, már akkor is látszik, hogy szívesen beszél-e veled. Aztán majd alakul valamerre a dolog, szépen el is kezdheted a puhatolózást, ha úgy alakul.

Vagy ha legközelebb megint 10 percig néz, akkor egyszerűen csak menj oda, és kérdezd meg, miért csinálja ezt. :D

Vagy ha legközelebb felajánlja, hogy elvisz, fogadd el, és akkor már csak megindul egy beszélgetés.

2016. ápr. 18. 01:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!