Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért viselkedik úgy, mintha...

Miért viselkedik úgy, mintha nem érdekelném? Olyan lett, min t aki direkt tartja a távolságot.

Figyelt kérdés
Tudom, hogy tetszem neki. Nem, nem tévedek. Mondta.

2014. júl. 31. 13:40
 1/5 anonim ***** válasza:
De mit csinál pontosan?
2014. júl. 31. 13:43
 2/5 A kérdező kommentje:

Hát, olyan, mintha kerülne. Tudatosan kerülne.

Míg régebben kismilliószor összefutottunk, most inkább elsurran mellettem, amit látok persze. Nem tudom, hogy mit hisz, hogy hülye vagy vak vagyok? Idegesítő.

Nyögné ki, hogy ha baja van.

A minap dumáltunk pár szót. Kedves és normális volt, de éreztem, hogy direkt mutatja, hogy nem igazán érdeklem, legalábbis az volt az érzésem. Közben meg azt mondta, nem írok neki soha meg ilyenek. Persze ő sem nekem...

2014. júl. 31. 13:49
 3/5 anonim ***** válasza:
Sokmindentől függhet ez az egész... hány évesek vagytok? fiú vagy ,vagy lány? Történt ezelőtt valami köztetek pl csók, ölelés ( akár valami komolyabb) ?
2014. júl. 31. 14:35
 4/5 A kérdező kommentje:
ő 19, én 20. ő a fiú, én a lány. nem történt semmi testiség, leszámítva pár érintést.
2014. júl. 31. 15:02
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha ő a fiú az mindent megmagyaráz...nekem is volt részem ilyesmiben, habár köztünk történtek bizonyos dolgok, amik után a srác látványosan került engem. Van egy olyan pasitipus, aki fél a komoly dolgoktól, ezért amikor komolyan tetszeni kezd neki egy lány, vagy döntéshelyzetbe kerül vele kapcsolatban egyszerűbbnek látja azt, hogy kerüli a lányt, ahelyett, hogy a szemébe nézne és nyíltan beszélne vele. Az ilyen srácoknak idő és több tapasztalat , esetenként csalódás kell ahhoz, hogy értékelni tudják a lányokat, komolyabbak, felelősségteljesebbek legyenek.
2014. júl. 31. 16:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!