Miért lehet az, hogy egy pasi elég hosszu ideig mindig ugy viselkedett, mintha érdekelném, egy nap meg hirtelen teljesen közömbösen viselkedik? (bővebben kifejtve lent)
Eddig teljesen azt hittem h akar tőlem valamit, mert elég hosszu ideje mindig nézett, nem csak egy-egy pillanatra, hanem hosszan, mélyen...ha beszéltünk vagy elment mellettem, gyakran megfogta a kezemet, karomat, teljesen máshogyan beszélt velem mint a többiekkel, szilveszterkor engem megölelgetett (hosszan és gyengéden) mig a többieknek csak a szokásos puszi-puszi.....
Ma viszont voltunk kint egy nagyobb társasággal, és ugy jött mint a hidegzuhany: szinte rám se nézett, egyáltalán nem foglalkozott velem, nem is beszélt velem stb....pedig még mindig szingli, a társaságban sem volt senki olyan csaj akivel többet foglalkozott volna (mármint aki elvoonta volna rólam a figyelmét), én se viselkedtem ugy hogy okot adtam volna neki arra hogy levegőnek nézzen....
Na most többiek, nektek erről mi a véleményetek?? Lehet ez csak taktika, vagy tényleg létezik, hogy olyan szintű rokonszenv, érdeklődés egyik napról a másikra elillanjon??
Ti voltatok már ilyen helyzetben?? Teljesen tanácstalan vagyok, mert én szeretem őt, de most ugy érzem, darabokra hullott a szivem a mai nap után...
Mit kéne tennem? vagy butaság elkeseredni egy ilyen alkalom miatt?
Bocsi hogy kicsit hosszú lett, de pontosan le akartam irni a szitut...köszi minden normális választ!
Szerintem megunta, hogy nem mutatod ki iránta az érzéseid.
A helyzet még nem menthetetlen, de nem lehetsz ilyen nyomi!
Mondjuk akár az is, hogy szilveszterkor egy-két italtól kicsit bátrabb volt, ezért felszabadultabban mert közeledni, jobban el tudtatok a többiektől szeparálódni, most meg haverjai társaságában erre nem volt annyira alkalmas a szitu.
Velem is volt pl. olyan hogy strandbuliban megismert csajhoz egy-két ital után a strandon elvonulva elég bátran közeledtem, utána meg napközben strandon elég esetlenül viselkedtem vele, mert társaság előtt és józanul már jóval feszélyezettebb voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!