Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki rosszul lát az hogy szemezik? :D
Figyelt kérdés
Most képzeljetek el vkit, aki rosszul lát távolra és annyira, hogy mondjuk a tőle 2 méterre lévőknek sem látja már tisztán az arcát. És ugye a szemüveget nem veszi fel... Szerintetek? Ez rohadt vicces szerintem :D2016. jan. 17. 14:44
2/16 A kérdező kommentje:
nem vak, te, csak szarul lát
2016. jan. 17. 14:47
3/16 opened paradise válasza:
Én akkor csináltattam szemüveget,mikor a szembejövő,mosolygó lányról,kiderült,hogy fiú.
Csak utcára,de ilyet többet nem játszom :D
4/16 A kérdező kommentje:
az van, h szarul látok, és van szemüvegem, de utálom hordani, mert bepárásodik, meg mocskos lesz, hiába törölgetem két percenként
szóval nem igen hordom, de így mindig olyan szituációkba keveredek, amik nagyon viccesek :D
és például ez az egyik legjobb, mikor vkinek tetszem, v nekem tetszik, és nem tudja, h nem látok rendesen :DDDDD vmivel megpróbálkozok v ő és mivel nem látom a reakciót, ezért mindig próbálkozok :DDDDDDDDDDDDD
2016. jan. 17. 14:50
5/16 A kérdező kommentje:
szóval jöttek már oda, h szakadjak le az illetőről, én meg ugye azt se tudtam h ki kinek a miért hogyan :D de aztán kiderült h nem egyedül volt a kiszemelt :D mindegy, szóval elég vicces :DDDD
2016. jan. 17. 14:51
6/16 anonim válasza:
kontaktlencséről még nem hallottál? :O
7/16 A kérdező kommentje:
de, de nem lehet, mert ahhoz előtte hordani kellene a szemüveget, h hozzászokjon a szemem a konkrét látáshoz(szemész véleménye)... de én meg nem bírom ki a szemüveget ...
2016. jan. 17. 14:58
8/16 anonim válasza:
Hunyorits es kicsit dontsd elore a fejed, menny kozelebb es jo erosen fokuszalj. Egyertelmu lesz neki hogy bolond vagy :D
9/16 Blade Bone válasza:
Érdekes figura lehetsz :D Én szeretek látni és szemezni is, de mikor eltört a szemüveg vagy valami miatt nem hordtam, hát nem mertem ránézni senkire sem, pont emiatt, hogy nehogy rossz vágányra kerüljek. :D Meg nem szeretek így zoomolgatni, hunyorítgatni, hogy lássam ki van előttem. :D
10/16 anonim válasza:
Szerencsére, kontaktlencsém van. Fel nem venném a szódásszifon talp vastagságú szemüveget még egyszer. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!