Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A nőnek nem kell tennie...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőnek nem kell tennie semmit párkeresés ügyében? Vagy rosszul gondolok valamit?

Figyelt kérdés

Sajnos feltűnően sokszor fordul elő, hogy ugyan sikerül kezdeményezni beszélgetést egy lánnyal, de feltűnően passziv... mint akinek teljesen mindegy, mint aki nem is keres senkit. Egy-két szavas válaszok. Nekem nem érződik le az, hogy engem akarna, vagy legalábbis nyitna. Értem én, hogy a nőt vonzzani kell, de igy hogy?

Olyanis volt már, hogy akart többet tőlem, de én 3 hónapot (!) vártam rá, mindig csak laziból "nem jó", "nincs időm", "majd a jövőhéten", ő persze fel nem keresett volna...

Bezzeg ti, ha bármilyen nehézség, nem jó valami, azonnal leléptek.

És nem. Nem várom el, hogy utcán leszólitson egy nő! Nem várom el, hogy irjon társkeresőn! Még azt sem, hogy mindenki reagáljon.

2015. dec. 22. 10:36
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
13%
Pont ezért nem csajozok már.
2015. dec. 22. 10:41
 2/16 anonim ***** válasza:
Mert nagy a választék. Viszont ha bejöttél volna neki, ha felkeltetted volna az érdeklődését akkor ő is "nyomult" volna.
2015. dec. 22. 10:46
 3/16 A kérdező kommentje:
akkor meg miért jön azzal, hogy találkozna, meg stb?
2015. dec. 22. 10:48
 4/16 anonim ***** válasza:
Tartaléknak meghagyott.
2015. dec. 22. 10:52
 5/16 anonim ***** válasza:
84%

Ha valaki az ismerkedés alatt feltűnően passzív, mint akinek teljesen mindegy, mintha nem is keresne senkit, az valószínű nem engem keres, innentől kezdve fölösleges erőlködés a "nő vonzása".

Az ilyen "bezzeg ti" szövegek meg inkább mosolyogtatóak, mitn komolyan vehetőek. Az a helyzet, hogy a bezzeg ők, ha párt találnak, akkor ott minimálisan egy férfinek is akad párja. És igen, rosszul gondolsz valamit, mert ha mindkét fél nem fektet azonos energiát egy kapcsolatba, abból nem lesz semmi. Féloldalas, szarul sikerült, minkét fél számára keserves kapcsolat sülhet ki csak belőle.

2015. dec. 22. 11:00
 6/16 anonim ***** válasza:
4-es vagyok. Még annyit, hogy én eljutottam arra a pontra, hogy sz.arok bele az egészbe! Nem csajozok. Átlagos fazon vagyok, de az átlagos csajoknál sincs esélyem... Ha meg dughatnékom van, fizetek érte és kész. A pénztárcám havi 4 alkalmat megenged és olyan nőket választok, akiket a külsejük alapján biztos, hogy nem kaphatnék meg.
2015. dec. 22. 11:03
 7/16 anonim ***** válasza:

Valószínűleg nem érdekled őket. Ha olyan pasi lennél akiben megfogja őket valami, akkor meg futnának utánad. Ne légy túl kedves meg rendes valamiért nem szeretik azt a nők.

Ha az ember vaalmire időt akar találni akkor tud. 2 napon belül is, nemhogy 3 hónapon.

2015. dec. 22. 11:06
 8/16 anonim ***** válasza:

De, le kell koptatnia a nyomorékokat.

Amúgy játssz a saját ligádban és kevesebb kudarc fog érni.

2015. dec. 22. 11:09
 9/16 A kérdező kommentje:
de ahhoz, hogy valakiről tudják, hogy akarják e, meg kell ismerni először - és nekem pont ez hiányzik! Honnan tudhatják, hogy akarják e azt a pasit vagy nem, ha megismerni sem hajlandóak?
2015. dec. 22. 11:11
 10/16 Kenzo Tenma ***** válasza:
#9 ránézésre meg tudják állapítani. Amúgy meg nagyon egyszerű a dolog. Ha érzed, hogy passzív a lány akkor hagyod a fenébe. Amit erőltetni kell az már rég rossz.
2015. dec. 22. 11:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!