Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire érzitek úgy hogy teher vagy nehéz számotokra a párkeresés vagy az ismerkedés?
Figyelt kérdés
Én tényleg szeretnék ismerkedni lányokkal, de élőben egyszerűen hülyén és ridegen viselkedem velük, mert nem tudom mit mondjak és pánikolok, interneten pedig nem tudom hol lehetne, fizetni nem fizetnék érte az biztos. Van még valaki hasonló problémával?
19/F
2015. aug. 3. 22:40
2/15 anonim válasza:
Mert úgy állsz hozzá hogy párkeresés. :)
Beszélj velük úgy mint egy fiúval. Ők is fiúk csak nincs fütyijuk, és többnyire nagyobb a mellük. :)
3/15 anonim válasza:
Ha kell akkor rövid időn belül akad a horogra. Nem kell mindig, tesztem hozzá, a férfiember magányban is tud néha boldog lenni.
4/15 A kérdező kommentje:
Értem a "ne görcsölj rá" tanács lényegét, de itt nem arról van szó hogy mindenkiben párt keresek hanem hogy akivel megismerkednék azzal sem tudok, mert személyesen teljesen attól parázok hogy hülyeséget mondok neki, így esély sincs megismerkedni azzal aki szimpatikus. Aki nem jön be azzal nincs ilyen gond.
2015. aug. 3. 22:56
5/15 anonim válasza:
#5 Mondtam én olyat hogy ne görcsölj rá? Azt mondtam hogy beszélj velük úgy mint a fiúkkal? Neked talán tetszenek a fiúk? :)
6/15 anonim válasza:
#4 már lépek, de nyári szünet van, tehát sokáig maradhatok fent :D
7/15 A kérdező kommentje:
Gyakorlatilag ezt mondtam én is, nem tudok úgy beszélni velük mint a fiúkkal. :) Ebből a szempontból egy nem tetsző lány és egy fiú ugyan olyan.
2015. aug. 3. 23:02
8/15 anonim válasza:
#7 Értem én, de ez a felnőtt kategória ;-) Amúgy meg jó nyaralást!
9/15 anonim válasza:
Semennyire! Ez a hatalmas előnye, ha nem keresel társat :D
10/15 A kérdező kommentje:
Gondolhatod hogy ez gyerekes dolog, bizonyos szinten meg is értelek, de azt ugye tudod hogy az emberek nem egyformák? Talán neked könnyen mennek a szociális interakciók, de másban nem vagy olyan jó, ez már csak így működik. Valószínűleg te vagy a szerencsés.
2015. aug. 3. 23:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!