Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Manapság ez az ismerkedés?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Manapság ez az ismerkedés?

Figyelt kérdés
Nemrég lett vége egy 12 éves kapcsolatomnak. 32 éves vagyok. Elmentünk tegnap szórakozni baráti társasággal. Néhány férfi próbálkozott is nálam. Na, de hogy! Rögtön nyomultak, konkrétan a ölelgettek, megmarkolták a fenekem. Amikor eltoltam őket, akkor meg jött, hogy mennyire fennhordom az orrom. És ha akarok tőlük valamit, akkor minek kéretem magam. Csak nem azt akarom, hogy udvaroljanak? Ennyire megváltozott a világ? Kimondjuk, hogy oké, te kellesz, irány a szoba? Már nincs ismerkedési szakasz? És nem kis tinikről beszélünk, hanem 40-50 év közötti felnőtt férfiakról.
2015. aug. 2. 12:04
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

éljen a 21 század...

én 23 éves pasi léttemre úgy vagyok vele szeretném megismerni azt akivel az időmet töltöm :)

2015. aug. 2. 12:13
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ők nem udvarolni akartak. Legalábbis...nem abban az értelemben ahogy te szeretnéd. Borzasztó hogy mennyi ember süllyedt idáig. :(
2015. aug. 2. 12:15
 3/14 A kérdező kommentje:

Persze, nyilván minden férfi szexet akar. De azért van egy folyamat, amíg addig eljut az ember.

Ezek között egyébként volt olyan, akit ismerek már régóta, tehát nem idegen. Örül, hogy végre szabad vagyok, mert már régóta tetszem neki, velem akar lenni. De rögtön letámadott. Nem vagyok prűd meg egy szűzmária, nem váratnék senkit hónapokig, ha kölcsönös a vonzalom. De nem értem, miért kell rögtön fogdosni, ha együtt akarunk lenni. Persze így csak azt érték el, hogy nem akarok tőlük semmit sem. Na meg azért eléggé megalázó, hogy valaki így fogdos nyilvános helyen, mintha valami tárgy lennék.

2015. aug. 2. 12:20
 4/14 anonim ***** válasza:
0%

Ez kell a nőknek manapság,azt adják amit kértek.

Ha nem ez kellene,akkor nem így viselkednének.

Aki meg udvarolna,normális lenne,azt meg megalázzák a nők,meg kinevetik...

Akkor melyik is a jobb?

24/F

2015. aug. 2. 12:50
 5/14 A kérdező kommentje:
4: Te totál hülye vagy. Ha ezt kérném, akkor nem lepődtem volna meg, hogy ilyenek.
2015. aug. 2. 13:02
 6/14 anonim ***** válasza:
66%
Vannak ennél durvább dolgok is...Tíz pasiból nyolc egy faragatlan,buta tuskó manapság,ezen nem is kell meglepődnöd.Szerintem ne ilyen közegben keresgélj.Amúgy én meg már úgy vagyok vele,hogy igazából nem is keresek,belefáradtam.Majd ha a sors is úgy akarja.
2015. aug. 2. 13:33
 7/14 anonim ***** válasza:
60%

Szórakozóhelyen ne nagyon lepődj meg ilyeneken. Mellesleg 30 felett sokkal nyitottabban kommunikálnak már az emberek ilyesmiről. Azt elfogadom, hogy az általad leírtak némileg túlzásnak tűnnek.

A teljesség kedvéért: Gondolom a 'férfi' nálad is a szokás dolgot jelenti: Magas, jóképű, izmos, sármos és lehetőleg látszik rajta, hogy a zsebe sem üres. Aki nem ilyen, azt automatikusan száműzöd, észre sem veszed, hogy létezik.

Vagy netán tévedek ?

2015. aug. 2. 13:33
 8/14 anonim ***** válasza:
62%
Sajnos manapság ez. És évről évre egyre rosszabb.
2015. aug. 2. 13:34
 9/14 anonim ***** válasza:

4-esnek valószínűleg vannak rossz élményei korábbról, mint sok már ffinak is sztem.

tény, h rohadt sok a ribi, a diszkó pedig manapság bordélyház lett, ami mellesleg ingyenes, kár, h nem olyan vagyok, mert még lehet, h nekem is csurranna onnan. :D

diszkóba akartál ismerkedni amúgy? a 2. vh óta sok idő eltelt ám, vagy ezt még nagyiéktól hallottad, h bálban jöttek össze? :D sztem akkor más volt a helyzet, ahogy hallottam 9-re, ha nem ért haza a lány, akkor többet nem volt találkozó, manapság, ha nem részegen megy haza egy csaj, akkor megsimogatják a buksiját. :D kicsit feje tetejére fordult a világ? lehet, h ez a normális és a régiek nem tudtak élni? :D

a hátsódat legalább pontozták? mennyi lett 10-ből? :D

2015. aug. 2. 13:37
 10/14 A kérdező kommentje:

"A teljesség kedvéért: Gondolom a 'férfi' nálad is a szokás dolgot jelenti: Magas, jóképű, izmos, sármos és lehetőleg látszik rajta, hogy a zsebe sem üres. Aki nem ilyen, azt automatikusan száműzöd, észre sem veszed, hogy létezik."

Nekem a férfi = felnőtt ember, önálló élettel, nem huszonéves, idősebb nálam. A magassága annyiban érdekel, hogy ne legyen nálam alacsonyabb. Bár pár cm különbség belefér. Izom, jóképűség, pénz nem elvárás. Ha valaki tetszik, akkor a tetszik, megmagyarázhatatlan. Pl. ezek a nyomulós pasik közül, aki nekem is tetszett (volna) arra a barátnőm azt mondta, hogy ronda és öreg. Én helyesnek látom, de tényleg nem egy szépfiú, van rajta felesleg is.

2015. aug. 2. 13:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!